Løbebånd og gåbånd

Forside » Træningsmaskiner » Løbebånd og gåbånd

Træning på løbebånd giver mulighed for at holde løbetræningen vedlige, selvom vejret er dårligt og når det er mørkt udenfor. Ved at bruge løbebåndets forskellige indstillinger, får du rig mulighed for, at variere træningen, så den både bliver sjovere og mere effektiv. Der er nemlig mulighed for at løbe i forskellige hastigheder og simulere bakkeløb.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om gå- og løbebånd her

TILBUD
Spar 1
Titan Life Løbebånd T92
Pris 19.998
TILBUD
Spar 2
Titan Life Løbebånd T63
Pris 8.997
TILBUD
Spar 1
Adidas Løbebånd T19
Pris 16.998
Bodytone EVOT4 Løbebånd
Pris 26.499
TILBUD
Spar 650
Bodytone DT22W Løbebånd
Pris 12.799
TILBUD
Spar 2
Reebok Løbebånd ZJET 460 m. Bluetooth Sort
Pris 12.997
Indlæs flere

Hold løbetræningen vedlige

Et løbebånd giver dig mulighed for at holde træningen vedlige hele året og på alle tidspunkter af døgnet.

Det er ikke altid lige rart at løbe udenfor, hvis temperaturen er under frysepunktet og der ligger sne og is på vejene. Her er det rart at du lige kan hoppe op på løbebåndet, og klare træningen der.

Der kan også være mange andre tidspunkter, hvor det ikke er muligt at løbe en tur. Det kan f.eks. nogle gange være svært at forlade hjemmet, hvis børnene er lagt i seng, hvis de er syge og lignende.

Nogle gange er det også bare lettere at løbe lidt på båndet, i stedet for at skulle udenfor.

Brug løbebåndets programmer og funktioner

I stedet for at løbe lange monotone ture, kan du let variere løbetræningen med nogle af båndets indbyggede funktioner.

Du kan sætte farten op og ned, og dermed simulere intervalløb og flere løbebånd kan hæves, så det føles som om du løber op ad bakke.

Alle disse forskellige indstillinger og træningsmuligheder har flere nyttige sider. Det er meget lettere at få en sjov og motiverende træning, hvis der er mulighed for variationer, men selve træningen bliver også langt mere effektiv.

Hvis du altid løber i det samme behagelige tempo, sker der ingen udvikling, og du bliver ikke bedre til at løbe. Hvis du derimod presser dig selv og bruger mulighederne for intervalløb osv., vil du hurtigt opleve en fremgang i dit formniveau.

Løbebåndets computer giver ligeledes en indikation af kalorieforbrændingen, mens du træner. Hvis et af formålene med din løbetræning er vægttab, kan du blive hjulpet godt på vej. Du vil hurtigt finde ud af, hvilken form for løb, der giver den største forbrænding.

Løbebåndet kan hurtigt blive en sovepude, hvor du ikke får presset dig selv, og derfor ikke får nok ud af den tid du investerer i træningen. Derfor er det vigtigt at bruge de træningsprogrammer og muligheder som løbebåndet tilbyder. Løbebånd findes i forskellige prisklasser, men selv de billigste løbebånd har som regel flere indstilling- og træningsmuligheder.

Træn varieret og undgå skader

En anden fordel ved at træne så varieret som muligt er, at du minimerer risikoen for overbelastningsskader.

Ensformig træning er ikke sundt for kroppen, så indbyggede stigningsløb og lignende variationer, vil virke skadesforebyggende.

Hvis du mangler inspiration til varieret løbetræning, så kan du prøve at følge dette træningsprogram fra Aktivtraening.dk. Træningsprogrammet er tænkt som et begynderprogram, men øvede løbere kan sagtens hente god inspiration i programmet.

Træn din løbeteknik

Løbebåndet er perfekt til at træne din løbeteknik. Hvis du arbejder med at forbedre din løbestil, er det lettest når løbebåndet søger for en konstant hastighed, mens du fokuserer på dine forbedringer og ændringer.

På løbebåndet risikerer du heller ikke at snuble over en sten eller en trærod, når du koncentrerer dig om teknikken.

Tjek de gode tilbud på løbebånd og gåbånd herover

Køb motionsmaskiner her

Fandt du ikke det du søgte, her på siden?

Se flere muligheder for at købe gode og effektive træningsredskaber og motionsmaskiner her: