Forside » Om Motionsmaskinen.dk

Har du også besluttet dig for at begynde at træne lidt mere? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse om Motionsmaskinen.dk, og hvad du kan forvente at finde på siden.

Hos Motionsmaskinen.dk præsenteres et bredt udvalg af træningsudstyr fra nogle af de største og mest populære webshops i DK, og du får et godt overblik over priser og forhandlere.

Om Motionsmaskinen.dk - Find og sammenlign priser fra landets største fitnessshops
Om Motionsmaskinen.dk – Find og sammenlign priser fra landets største fitnessshops

Online fitnessshopping

Motionsmaskinen.dk er en online portal, hvor du finder et stort udvalg af træningsmaskiner og fitnessudstyr til hjemmetræning.

Det er nemt at shoppe træningsudstyr online. Ved at samle alle de bedste produkter fra nogle af de største danske webshops indenfor træningsredskaber, er det blevet endnu lettere for dig.

Find alt ét sted

Motionsmaskinen.dk præsenterer nogle af de mest populære motionsmaskiner og træningsredskaber, så du får et godt overblik over mulighederne i de enkelte kategorier.

På den måde får du et overskueligt og klart billede af produkter og priser, i de kategorier, hvor du leder efter udstyr.

Frihed til at vælge

Motionsmaskinen.dk henviser til flere forskellige forhandlere. Det giver dig mulighed for at handle hos den webshop, du synes bedst om, eller som har de bedste priser.

Ud for der enkelte produkter, er det tydeligt angivet, hvor produkterne forhandles. Du kan derfor altid se, hvor du bliver sendt hen, når du klikker på knappen.

Motionsmaskinens samarbejdspartnere

Motionsmaskinen.dk er en henvisningsportal, og der sker derfor ikke noget salg direkte fra siden her.

I stedet henvises til forhandlere som Apuls, Abilica, Den intelligente krop, Fitnessshoppen og flere andre – og der kommer hele tiden flere spændende forhandlere til.

Når du foretager et køb via et link fra Motionsmaskinen.dk, modtager siden en kommission fra den forhandler, der sælger produktet. Dine køb bliver ikke dyrere for dig, du får blot muligheden for, at få bedre overblik, inden du handler.

Kontakt Motionsmaskinen.dk

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte SU Media, der står bag Motionsmaskinen.dk. Det kan du gøre på mail til kontakt(a)su-media.dk

Spørgsmål til produkter og til priser skal dog altid sendes til den webshop, der forhandler det produkt de er interesseret i.

Træningsudstyr | Træningsmaskiner | Træningsprogrammer