Masterfit løbebånd

Forside » Træningsmaskiner » Løbebånd og gåbånd » Masterfit løbebånd

Masterfit har løbebånd i flere prisklasser, der strækker sig fra de små kompakte løbebånd til de store avancerede modeller til den kræsne løber. Tjek udvalget af Masterfit løbebånd her og se priserne fra nogle af de største fitnessshops på nettet. Klik ind og bestil online nu!

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om Masterfit løbebånd her

TILBUD
Spar 8000
Masterfit TP900 Løbebånd
Pris 21.900,00
TILBUD
Spar 4000
Masterfit TP150 Løbebånd
Pris 7.900,00
TILBUD
Spar 5500
Masterfit TP100 Løbebånd
Pris 7.995,00

3 fordele ved masterfit løbebånd

Et Masterfit løbebånd er perfekt til dig, der gerne vil holde løbetræningen vedlige, præcis når det passer dig. Med et løbebånd hjemme i privaten, skal du ikke længere bekymre dig om vind og vejr, for du kan løbe uanset om det regner eller sner udenfor. Bestil et Masterfit løbebånd, og træn når det passer ind i den travle hverdag.

Der er en masse fordele ved at have sit eget Masterfit løbebånd. Nogle af de største fordele er:

  • De mindre modeller kan klappes sammen og pakkes væk
  • Træn mere effektivt med forskellige stigningsniveauer
  • Hastigheden kan indstilles til både gå- og løbetempo

Hvis det kniber med pladsen, så kan du med fordel vælge et løbebånd, der kan klappes sammen. På den måde kan du stille båndet væk, når det ikke er i brug. Hvis du har god plads, kan du vælge en større model som kan stå fremme hele tiden. De store modeller har en større løbeplade, og dermed et længere og bredere areal at løbe på.

Uanset hvilken model du vælger, kan du selv indstille stigningen på løbebåndet. Det vil svare til at du går op ad bakke, og det vil intensivere træningen og gøre den hårdere. Du kan indstille stigningsgraden, så den passer til dit aktuelle kondiniveau, og øge stigningen efterhånden som du kommer i bedre form.

Det er ikke kun hældningsprocenten, der kan indstilles. Hastigheden kan også indstilles, så den passer til både en afslappende gåtur og til en hurtig sprint. Det gør løbebåndet fra Masterfit perfekt til intervaltræning.

Hvilket Masterfit løbebånd skal du vælge?

Løbebåndet kan vælge ud fra flere kriterier, men det 3 vigtigste aspekter du bør kigge på er:

  • Pris
  • Pladskrav
  • Programmer

Hvis du en seriøs løber og har brug for mange forskellige indstillinger og funktioner, kan du med fordel gå op i pris og vælge en mere avanceret model. Hvis du derimod kun vil løbe nogle få gange om ugen, kan du sagtens vælge en af de mindre modeller. Selv det billigste Masterfit løbebånd har funktioner som pulsmåling, visning af kalorieforbrænding, tilbagelagt distance og indbygget lydsystem.

Alle modellerne leveres med et antal indbyggede løbeprogrammer. De store og lidt dyrere løbebånd har flere programmer at vælge imellem, og dermed større mulighed for at variere løbetræningen.

Find dit løbebånd til hjemmet her

Nu skulle du være klar til at vælge det Masterfit løbebånd, der passer bedst til dig og din løbetræning. Hvis du ikke har løbet på bånd tidligere, så pas på med at vælge for ”småt”. Behovet for flere og mere avancerede programmet kommer efterhånden, som formen bliver bedre, og så er det superærgerligt ikke at have de programmer, du har brug for.

Løbebåndene der præsenteres på Motionsmaskinen.dk forhandles af nogle af de største fitnesswebshops i Danmark. Når du klikker på et løbebånd herover, bliver du automatisk stillet videre til shoppen, hvor du kan bestille dit Masterfit løbebånd online.

Fandt du ikke det du søgte, her på siden? Så se alle løbebånd her