Odin løbebånd

Forside » Træningsmaskiner » Løbebånd og gåbånd » Odin løbebånd

Med et Odin løbebånd i hjemmet kan du passe løbetræningen, når du har tid til at træne. Med dit eget løbebånd behøver du ikke bruge transporttid til fitnesscenteret, og båndet er altid ledigt, når du skal bruge det. Medmindre en af de øvrige familiemedlemmer lige skal løbe en tur. Løbebåndet er nemlig for hele familien, og der kan godt blive kamp om løbetiderne. Tjek udvalget af Odin løbebånd her – klik ind og bestil online allerede i dag!

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om Odin løbebånd her

TILBUD
Spar 3501
Odin T600 Løbebånd Demo
Pris 4.499,00
TILBUD
Spar 2701
ODIN T700 Løbebånd DEMO
Pris 7.299,00
Odin PRO T1500L Løbebånd m. 19" Touch Screen
Pris 49.995,00
Odin PRO T1500 Løbebånd
Pris 41.995,00
TILBUD
Spar 11
Odin PRO T1200 Løbebånd
Pris 24.984,00
TILBUD
Spar 3501
Odin T800 Løbebånd DEMO
Pris 9.499,00
TILBUD
Spar 1001
Odin T700 Løbebånd (Samlet ved levering)
Pris 8.999,00
TILBUD
Spar 3501
Odin T750 Løbebånd
Pris 9.499,00
TILBUD
Spar 2501
Odin T700 Løbebånd
Pris 7.499,00
TILBUD
Spar 3001
Odin T600 Løbebånd
Pris 4.999,00
TILBUD
Spar 4001
Odin T800 Løbebånd
Pris 9.999,00

3 fordele ved Odin løbebånd

Odin er kendt for at fremstille træningsmaskiner og fitnessudstyr i god kvalitet til rimelige penge. Odin løbebåndene findes da også i flere prisklasser, men de ligger alle i prisvenlige ende af skalaen. Og netop prisen gør Odin løbebåndet til et utroligt populært hjemmetræningsudstyr. Hvis du er på udkig efter et løbebånd til hjemmet, så får du rigtig meget for pengene, hvis du vælger Odin.

Udover at Odin løbebånd er et fornuftigt køb til pengene, så er der flere andre fordele ved løbebåndene:

  • Træningsfavorit – Odin T8 er kåret af I Form’s læsere som brugernes favoritløbebånd
  • Alsidig træning – Alle modellerne fra Odin har flere indbyggede træningsprogrammer
  • Skånsom for leddene – Løbebåndet fjedrer når du løber, og skåner derved knæ og led

Når vi påstår at Odin er et meget populært løbebånd, så er der faktisk noget om snakken. Odin T8 løbebåndet, som nærmest er en klassiker indenfor hjemmetræningsmaskiner, er blevet kåret af magasinet I Form som brugernes hjemmetrænings løbebånd nr. 1.

En af årsagerne til, at løbebånd er blevet et populært træningsredskab til hjemmet, er muligheden for at træne alsidigt. Alle løbebåndene fra Odin har flere indbyggede programmer, der både er særdeles udfordrende og samtidig sørger for en alsidig og sjov løbetræning.

Løb kan være ret belastende for knæ og led. Når du løber på løbebånd, fjedrer båndet en smule, når du lander, og skåner dermed dine led. Odin har udviklet et nyt støddæmpningssystem kaldet 3S Shock Absorption, så hjælper med at skåne kroppen endnu mere end tidligere.

Hvilket løbebånd skal du vælge?

Løbebåndet skal vælges ud fra de ønsker, du har til features og funktioner. Dernæst skal du tænke over hvilke træningsmæssige udfordringer, du vil kaste dig ud i. 3 af de vigtigste ting du bør kigge på, inden du vælger dit Odin løbebånd er:

  • Antallet af programmer
  • Sammenklappelig eller stationær
  • Tilgængelige træningsdata

Som nævnt leveres alle løbebånd fra Odin med et antal forskellige træningsprogrammer. Hvis du gerne vil tage din løbetræning til et nyt niveau, kræver det alsidig træning. Jo flere forskellige programmer du kan vælge imellem, desto mere afvekslende bliver din træning.

Dernæst bør du overveje, hvor meget plads du har til rådighed til løbebåndet. Det er langt fra alle, der har plads til at have løbebåndet stående fremme hele tiden. Det er der heldigvis en løsning på, da flere af modellerne kan klappes sammen og stilles væk, når de ikke er i brug.

Alle løbere elsker at studere deres træningsdata, så det kan måles om der er fremskridt i træningen. Hvis du gerne vil have mulighed for at trække så mange data som muligt ud af løbebåndet, vil det være en funktion, du skal kigge nærmere på. Det kan f.eks. være oplysninger om puls, tilbagelagt distance, løbehastighed, forbrændte kalorier og måling af body fat.

Find dit løbebånd fra Odin her

Når du har besluttet dig for et løbebånd fra Odin, skulle du nu være i stand til at vælge den rette model. Alt træningsudstyr og løbebånd der vises på Motionsmaskinen.dk, forhandles af nogle af de største webshops indenfor trænings- og fitnessudstyr i Danmark. Klik ind på de løbebånd som du finder interessante, og bestil dit Odin løbebånd online.