Odin T750 løbebånd

Odin T750 løbebånd er en træningsmaskine til hjemmet i høj kvalitet og med alle de funktioner, du kan ønske dig – Og til en god pris. Løbebåndet er enkelt, ser godt ud og fungerer supergodt.

Hvis du er på udkig efter et løbebånd af høj kvalitet til en fornuftig pris, så behøver du ikke lede længere.

[product id=”5508″]

5 særlige fordele ved Odin T750 løbebånd

Hvis vi skal fremhæve nogle af de særligt gode egenskaber ved Odin T750, kunne det være:

  • Let og intuitiv at anvende
  • Stor og tydelig touch screen
  • Kraftig motor selv tunge løbere
  • løbepladen er lang og bred
  • Kompakt når det er foldet sammen

God underholdning mens du løbetræner

Odin T750 har en stor 10″ touchscreen, der understøtter alle dine foretrukne medieapps, herunder Netflix, YouTube, Spotify og Chrome-browseren. Du vil kunne se film eller surfe på hjemmesider på Kinomap-skærmen samt lytte til musik via USB-drev med de indbyggede højttalere.

Skærmen har også understøttelse af mange forskellige lydformater som MP3, WMA-filer osv. Sammen med videoformater som MPEG4, WMV, H 264, RMVB og AVI-videoer.

Odin T750 har mange indbyggede programmer

Odin T750 har indbygget 36 faste programmer, 16 tilpassede træningsprogrammer, fitness-testprogram, kropsfedtprogram, kropsfedtprogram og en HRC-træningsrutine.

Solidt løbebånd med kraftig motor

T750 er perfekt til alle, der leder efter et løbebånd, som ikke kun har de funktioner, de har brug for, men som også er bygget til at holde.

Motoren i dette løbebånd yder 3 hk og op til 5 hk på spidsbelastninger, så du har virkelig meget power til rådighed på hver eneste løbetur.

Som tidligere nævnt kører Odin T750 på 3 hk samlede hestekræfter og 5 hk år det peaker. Dette er en stor forskel fra andre løbebånds 2 hk-motor, og det giver en meget mere jævn oplevelse samt et lavere støjniveau. Desuden sikrer den ekstra effekt, at din maskine holder meget længere end andre med mindre kraftige motorer.

Motoren på 3 hk sikrer også, at selv tunge løbere kan bruge denne enhed uden, at løbebåndet går i stykker under belastningen.

Fold løbebåndet sammen når det ikke er i brug

Løbebåndet kan foldes sammen når det ikke er brug, hvilket gør det til et af de mest kompakte løbebånd på markedet. Når det er foldet sammen, har det en samlet bredde på kun 78,6 cm og en samlet højde på 148 cm – det er omtrent samme højde som dit strygebræt!

Lav højde og stor løbeflade

Som tidligere nævnt er løbefladen kun 16 cm over jorden, så det er nemt for alle at komme op og ned. Den lave højde bevirker også, at du ikke får problemer med loftshøjden i rummet, når du løber.

Desuden er denne overflade lang nok (175 cm) og bred nok (78,6 cm) til selv de mest ivrige løbere. Løbebåndet har også en maksimal vægtkapacitet på 150 kg, hvilket betyder, at selv de tungeste løbere kan bruge det uden problemer.

Odin T750 løbebånd – Andre specifikationer

Dimensioner sammenfoldet: 102 x 78,6 x 148 cm

Foldbar: Ja

Hastighed: 0,8 – 20 km/t

Højde fra gulv til løbeflade: 16 cm

Justering af stigning: Elektronisk

Løbeflade, bredde: 46 cm

Løbeflade, længde: 140 cm

Maks brugervægt: 150 kg

Motor HK: 3

Motor HK Peak: 5

Motor Type: DC

Pulsmåler: Håndpuls eller pulsbælte (tilkøb)

Stigning: 0 – 15 %

Transport hjul: Ja

Træningsprogrammer: 55 stk.

Vægt: 78 kg

Bestil Odin T750 online nu

Er du klar til at bestille dit nye Odin T750? Bestil online i dag, så du kan få glæde af dit nye løbebånd allerede i løbet af nogle få dage. Hvis T750 ikke er det du søger, så tjek de ca. 150 andre løbebånd, her på Motionsmaskinen.dk

[product id=”5508″]

Flere
artikler