Ledige jobs

Forside » Ledige jobs

Kan du skrive om træning eller om træningsudstyr og maskiner? – Så har du mulighed for at få dine artikler publiceret på Motionsmaskinen.dk

Skriv artikler til Motionsmaskinen.dk

Hos Motionsmaskinen er jeg altid interesseret i gode og velskrevne artikler, som kan være af interesse for læserne.

Du behøver ikke have erfaring med at skrive artikler, men du skal kunne skrive på fejlfrit dansk og have godt styr på tegnsætning. Hvis du allerede har erfaring med at skrive til nettet, så er det bare et ekstra plus.

Se evt. denne artikel, med 10 tips til at skrive artikler til nettet.

Hvad skal du skrive om?

I princippet har alle artikler vedr. hjemmetræning og hjemmetræningsudstyr interesse. Det kan være guides til bedre træning, info om kost og motion eller noget helt tredje. Du kan også skrive om, hvordan du bruger en bestemt maskine eller et træningsredskab.

Det vigtigste er dog, at du ved hvad du skriver om og, artiklen bærer præg af at være skrevet af en person, der har interesse og viden om motion, træning eller kost. Se eventuelt nogle af de øvrige artikler på bloggen.

Hvis du vil skrive om skader, indtag af kosttilskud og lignende emner, er jeg nødt til at sikre mig, at du har den fornødne uddannelse på området.

Undlad at skrive om emner der allerede findes andre artikler om, men ellers er der nogenlunde frit slag i bolledejen. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du vil bidrage med en enkelt eller flere artikler.

Hvad er kravene til artiklen?

Der er nogle få ting, du skal være opmærksom på, når du skriver.

  • Artiklen skal passe naturligt ind på siden og handle om træningsmaskiner og udstyr eller om træning og motion generelt. Hvis du har forslag til artikler, der ikke umiddelbart passer ind, så er jeg åben over for nye idéer, blot du spørger, inden du begynder at skrive løs.
  • Teksten skal være skrevet på fejlfrit dansk, og du skal have godt styr på punktummer og kommaer. Artiklen skal være på omkring 1000 ord. Hvis emnet kræver flere ord for at være fyldestgørende, så lad os tale om det.
  • Artiklen må gerne indeholde billeder og illustrationer, hvis blot der er styr på ophavsrettighederne.
  • Din artikel skal være unik. Det betyder, at teksten ikke må være udgivet andre steder, og indholdet ikke må være kopieret fra dine egne eller andre hjemmesider.
  • Du må ikke, hverken før eller senere, udgive den samme artikel andre steder på nettet.
  • Det er til en hver tid redaktøren på Motionsmaskinen.dk der afgør, om et indlæg lægges på siden eller ej.
  • Du må acceptere at der indsættes affiliatelinks og links til andre relevante artikler på Motionsmaskinen.dk.

Hvordan afregner vi, de artikler du skriver?

Der vil blive tale om en fast pris pr. artikel, som fastsættes efter aftale. Du behøver ikke at have et CVR-nummer, men du skal kunne skrive mig en faktura, på det beløb vi aftaler.

Er du frisk på at skrive en artikel?

Du kan skrive til mig ved at bruge kontaktformularen her. Skriv et par ord om, hvad du kunne tænke dig at skrive om, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Vi tales ved 🙂

//Stig