Titan løbebånd

Forside » Træningsmaskiner » Løbebånd og gåbånd » Titan løbebånd

Et Titan løbebånd er et godt valg, når du skal vælge løbebånd til hjemmetræningen. Titan har et bredt udvalg med løbebånd til alle niveauer og i flere prisklasser. Her kan du vælge blandt flere motorstørrelser og tophastigheder, så du hurtigt kan komme i form eller vedligeholde formen hen over vinteren.

Artiklen indeholder reklamelinks

Læs mere om Titan løbebånd her

TILBUD
Spar 10002
Titan Life Løbebånd T92
Pris 19.998,00
TILBUD
Spar 2253
Titan Life Løbebånd T63
Pris 11.247,00
TILBUD
Spar 1128
Titan Life Løbebånd T60 TFT
Pris 11.872,00
TILBUD
Spar 1760
Titan Life T65 Løbebånd
Pris 9.239,00
TILBUD
Spar 1002
Titan Life Treadmill T82 Løbebånd
Pris 12.998,00
TILBUD
Spar 701
Titan Life T35 Løbebånd
Pris 5.298,00
TILBUD
Spar 111
Titan Life Performance T55 løbebånd
Pris 8.389,00
TILBUD
Spar 8002
Titan Life Løbebånd T95 PRO
Pris 21.998,00
TILBUD
Spar 6261
Titan Life Løbebånd T90 PRO
Pris 18.739,00
TILBUD
Spar 1
Titan Life Løbebånd T80 PRO
Pris 10.998,00
TILBUD
Spar 511
Titan Life Athlete T73 Løbebånd
Pris 11.489,00

Tre grunde til at vælge et Titan løbebånd

Titan er kendt for at lave træningsmaskiner og udstyr i den bedste kvalitet, og det gælder også løbebånd. Her kan du vælge mellem lækre funktioner som indbyggede træningsprogrammer, justering af stigning og computerdata der viser tid, hastighed, tilbagelagt distance, antal kalorier forbrændt og meget mere – Tjek Titan løbebånd her og bestil i dag.

  • Løb når du vil – Hold løbetræningen vedlige hele året rundt uden hensyntagen til vejret
  • Effektiv træning – Løb er en af de træningsformer, hvor du forbrænder allerflest kalorier
  • God kvalitet – Dit Titan løbebånd er bygget til at holde, så du får god træning i mange år

Med et løbebånd hjemme i stuen kan du træne præcis når du har lyst. Du skal ikke ud i kulde, sne og mørke, hvilket gør det let at vedligeholde formen året rundt.

Når du løber, bruger du mange af kroppens muskler. Derved forbrænder du en masse kalorier, og det bliver lettere at holde den vægten, eller opnå det ønskede vægttab.

Friheden til at træne når det passer ind i hverdagen, og muligheden for at komme i god form – kombineret med et kvalitetsløbebånd, giver dig god træning i mange år fremover. Titan løbebånd er bygget til at kunne klare belastningen, også selv om resten af familien også bruger løbebåndet.

Hvilket Titan løbebånd skal du vælge?

Inden du beslutter dig for hvilket Titan løbebånd, du skal købe, er der særligt 3 ting du skal have i tankerne.

  • Antal træningsprogrammer
  • Din kropsvægt
  • Løbebåndets dimensioner

Løbebåndets træningsprogrammer er meget vigtige, når du skal variere din træning. For det første er det ikke sundt for kroppen, hvis du altid løber i samme tempo. Dernæst er de forskellige træningsprogrammer med til at variere træningen, så du forsat udvikler og forbedrer din kondition.

Alle løbebånd har en maksimal brugervægt. For at løbebåndet skal kunne holde til den hårde belastning fra en tung løber, skal båndet være forberedt til det. Så tjek altid den vægt som løbebåndet kan bære, inden du køber.

Et løbebånd fylder godt i stuen, og du skal være sikker på der er plads til det. Alternativt kan du vælge et foldbart løbebånd som kan klappes sammen. De foldbare løbebånd at lette at pakke sammen, når træningen er overstået.

Find dit løbebånd hos Motionsmaskinen.dk

Hos Motionsmaskinen.dk finder du et bredt udvalg af Titan løbebånd og løbebånd af andre fabrikater. Vi linker direkte til nogle af Danmarks største webshops, hvor du kan købe løbebånd til gode priser og få hurtig levering.

Motionsmaskinen.dk samler gode tilbud på motions- og træningsudstyr, så du får et samlet overblik over dine muligheder. Titan er en af de store leverandører af fitnessudstyr og udover løbebånd findes der en masse andre Titan træningsmaskiner som motionscykler, romaskiner, crosstrainere m.m.

Klik ind på de enkelte løbebånd for at læse og båndets specifikationer, og tjek leveringstiden.