Romaskine

Forside » Træningsmaskiner » Romaskine

En romaskine træner både din kondition og din styrke. Romaskinen er en af de mest populære træningsredskaber, netop fordi den kombinerer både styrke og pulstræning. De fleste af kroppens muskler bliver aktiveret under træningen, og der er sikkerhed for at få pulsen op og for at få brændt nogle kalorier af.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om romaskiner her

TILBUD
Spar 2201
Odin R650 Romaskine m. Kinomap
Pris 3.299
TILBUD
Spar 5761
Odin R1500 Vandromaskine
Pris 5.239
TILBUD
Spar 722
Finnlo Aquon Waterflow Romaskine
Pris 13.277
TILBUD
Spar 3000
Odin R750 Romaskine
Pris 4.999
TILBUD
Spar 101
Reebok ZJET Romaskine
Pris 6.798
TILBUD
Spar 2000
Abilica WinRower 2.0 - romaskine
Pris 4.995
Indlæs flere

Romaskinen træner både styrke og kondition

En af årsagerne til, at romaskinen er så effektiv er, at du ikke kan slappe af under træningen. Når først belastningen er sat, så er det bare med at ro igennem, og trækket er lige tungt hver gang. Når de store muskelgrupper aktiveres, så kommer pulsen automatisk op, og dermed opnår du en meget effektiv træning.

Hvis du er på udkig efter en træningsmaskine der både træner styrke og kondition, så bør du overveje om ikke en romaskine, er sagen for dig.

Romaskinen kan være hård at bruge, men træningen er effektiv, og den træner de fleste muskler i kroppen.

Hvis du aldrig har trænet i en romaskine, så vil du blive overrasket over, hvor hurtigt pulsen kommer op, og hvor effektivt du får arbejdet musklerne igennem.

Nem at pakke væk

En romaskine er god til dig der ikke ønsker at bruge plads til en stor træningsmaskine. Romaskinen kræver selvfølgelig lidt plads i længden når du bruger den, men der behøver ikke at være meget udenomsplads.

Når maskinen ikke er i brug, kan den stilles op ad væggen, så den ikke optager unødig meget gulvplads. Nogle romaskiner kan klappes sammen, så de fylder endnu mindre.

Hvis du er begrænset af pladsen, når du skal vælge en træningsmaskine, så er romaskinen et oplagt valg.

Følg træningen på computeren

De fleste romaskiner har en lille skærm, hvor du kan følge med i din træning. Her kan du bl.a. aflæse kalorieforbrænding, antal åretag og tilbagelagt distance.

På den måde har du mulighed for, at optimere træningen, så du får forbrændt det antal kalorier, du har planlagt, eller tilbagelagt den distance du skal.

Nogle romaskiner har indbyggede træningsprogrammer i computeren, så du får mest muligt ud af træningen. Alternativt kan du finde et godt træningsprogram her.

God vintertræning

Romaskinen var oprindeligt et træningsredskab til roere der ikke kunne passe træningen om vinteren, når der er is på vandet.

Ved at bruge en romaskine, kan du holde træningen ved lige, hen over den kolde tid på året, så du er klar til udendørssæsonen starter igen. romaskinen kan naturligvis ikke kompensere for balancetræningen i båden, og for skiftende vindforhold. Men muskler og kondition kan holdes effektivt ved lige.

Romaskinen fandt dog hurtigt indpas hos andre sportsudøvere, og i dag er romaskinen et af de meget populære træningsredskaber.

Gå op og se alle romaskinerne