Udstyr til mavetræning

Forside » Træningsmaskiner » Udstyr til mavetræning

Udstyr til mavetræning er uroligt populært. En trimmet mave med tonede muskler eller måske endda en sixpack, er særdeles eftertragtet, og nu kan du også være med! Der findes en masse forskelligt udstyr til mavetræning, og meget af dette udstyr ligger i den forholdsvis billige ende af prisskalaen. Tjek mavetræningsudstyret her, og bestil direkte hos forhandleren.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om mavetræning her

Viser alle 148 resultater

Træningsudstyr til mavetræning

Der findes en masse forskelligt træningsudstyr til mavetræning, og ved at kombinere med flere slags udstyr, kan du træne alle mavens muskler.

Vælg bl.a. imellem:

  • Mavehjul
  • Træningsbold
  • Elastikker
  • Mavebænk
  • Sliders
  • Hulahopring

De meste mavetræningsudstyr kan købes til billige penge, og du kan sagtens komme i gang med effektiv mavetræning, for nogle få hundrede kroner.

Husk at træning ikke er nok

God mavetræning strammer mavens muskler op, og er med til at give dig en stærkere kropskerne (core).

Hvis du går efter en flot mave med synlige muskler, er træningen vigtig, men sjældent nok. Hvis sixpacken virkelig skal frem i lyset, kræver det for de flestes vedkommende også en kostomlægning.

Ved at sænke fedtprocenten i kroppen bliver dine muskler mere synlige, og du vil have langt lettere ved at få synlige mavemuskler. en lavere fedtprocent vil også gavne dig, når du træner kroppens andre muskler.

Bestil træningsudstyr online

Er du klar til at komme i gang med mavetræningen? Så tjek udstyret herover, og bestil online direkte hos forhandleren. På den måde har du udstyret i løbet af nogle få dage, og du kan hurtigt komme i gang med træningen hjemme i stuen.

en af de største fordele ved at købe udstyr til hjemmetræning er, at hele familien kan være fælles om træningen. Træning af mave og ryg er vigtig for os alle, og både store og små kan deltage.

Hop op og tjek mavetræningsudstyret igen og husk også at bestille en god træningsmåtte til gulvøvelserne.