Justerbare håndvægte

Forside » Træningsudstyr til hjemmet » Justerbare håndvægte

Justerbare håndvægte er det perfekte træningsredskab til hjemmetræningen. Et sæt med to justerbare håndvægte giver dig mulighed for at lave et utal af øvelser, og du slipper for at skulle investere i flere håndvægte med hver deres vægt.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om justerbare håndvægte her

Gymstick Quick-Lock Justerbar Håndvægt 22,5kg
Pris 2.500,00
ASG Asg Justerbar Håndvægt 32 Kg
Pris 1.713,00
ASG Asg Justerbar Håndvægt 20 Kg
Pris 1.287,00
Tunturi Justerbar Håndvægt 15 Kg
Pris 299,00
TILBUD
Spar 1500
ASG Justerbar Håndvægt - 32 kg
Pris 1.499,00
TILBUD
Spar 1000
ASG Justerbar Håndvægt - 20 kg
Pris 999,00
TILBUD
Spar 150
Tunturi Selector Justerbar håndvægt - 12,5 kg
Pris 999,00
TILBUD
Spar 212
Gymstick Justerbar Håndvægt 20kg Sæt
Pris 588,00
TILBUD
Spar 92
Gymstick Vinyl Justerbar Håndvægt 15kg
Pris 258,00
Gymstick Quick-Lock Justerbar Kettlebell 13,5kg
Pris 1.500,00
TILBUD
Spar 136
TITAN LIFE Justerbar Håndvægt 20 Kg
Pris 463,00
TILBUD
Spar 37
Odin Basic Justerbar Håndvægt 15kg
Pris 358,00
TILBUD
Spar 4
Odin Basic Justerbar Håndvægt 10kg
Pris 291,00
TILBUD
Spar 97
Odin Justerbar Håndvægt 15kg
Pris 598,00
TILBUD
Spar 323
Finnlo Dumbbell Set Black Justerbar Håndvægt 15kg
Pris 676,00
TILBUD
Spar 700
Odin Justerbar Håndvægt 20kg (2 sæt 10kg)
Pris 699,00
TILBUD
Spar 96
Odin Justerbar Håndvægt 10kg
Pris 399,00
TILBUD
Spar 200
Finnlo Dumbbell Set Black Justerbar Håndvægt 10kg
Pris 449,00

Håndvægt – Træningsredskabet der aldrig går af mode

Håndvægten er et af de mest effektive og klassiske træningsredskaber der findes og samtidig et redskab, der aldrig bliver umoderne. Uanset hvor mange smarte træningsmaskiner der findes på markedet, så er den gode gammeldags træning med håndvægte stadig den mest populære.

Med en håndvægt kan du lave en masse forskellige øvelser. Der er selvfølgelig de kendt træningsøvelser for biceps og triceps, men med en justerbar håndvægt kan du let tilpasse vægten, og få ekstra vægt til dine squats, lounges, russian twist og en masse andre populære hjemmetræningsøvelser.

Fordele ved hjemmetræning med justerbar håndvægt

I træningscenteret kan du let finde præcis den dumbbell, der har den optimale vægt, til de øvelser du skal lave. Når du træner hjemme, er det de færreste, der har et arsenal af forskellige håndvægte. Derfor er den justerbare håndvægt genial til hjemmetræningen.

Der er bl.a. disse fordele ved en justerbar håndvægt:

  • Spar plads og penge ved at samle flere håndvægte i én
  • Del håndvægtene med din partner, og træn optimalt
  • Træn smartere og byg muskler i det rigtige tempo

Ved at købe en billig justerbar håndvægt eller to, får du en masse kombinationsmuligheder, og du kan træne med præcis den vægt, du ønsker. Det er langt billigere at købe et par justerbare håndvægte, end hvis du skulle købe bare 5 gange 2 forskellige håndvægte med hver deres vægt.

En anden stor fordel er, at de justerbare vægte ikke optager ret meget plads. Mange håndvægtssæt bliver leveret i små kufferter, der let kan skubbes ind under sengen, når du er færdig med at bruge dem.

Muligheden for at justere den vægt der skal trænes med, gør det muligt at dele håndvægtene med andre, også selvom I træner på hver jeres niveau. Hvis du ønsker at træne med let vægt, kan du nøjes med stangen alene, som på de fleste sæt vejer omkring 2 kilo. Efterhånden som du bliver mere øvet, eller laver andre former for øvelser, kan du let og hurtigt øge vægten på stangen.

Muligheden for at øge vægten langsomt, giver dig mulighed for at træne i dit eget tempo, og minimere risikoen for skader. Med den justerbare vægtstang tager du blot mere vægt på, i takt med at du udvikler dine muskler.

Genial håndvægt giver dig mange flere træningsmuligheder

En håndvægt bruges ikke kun til at træne arme. Som nævnt kan du øge sværhedsgraden på almindelige træningsøvelser ved at tilføre mere vægt med håndvægten.

Hvis dine squatøvelser ikke længere udfordrer dig nok, så tag en 15 kilos håndvægt i favnen. På samme måde kan du optimere din udvikling når du laver andre øvelser, og dermed blive endnu stærkere.

Hvis du skal vælge mellem forskelligt styrketræningsudstyr, så bør den justerbare håndvægt stå højt på listen. Håndvægten er effektiv, alsidig og et absolut must til alle der træner hjemme.

Køb justerbare håndvægt til hjemmetræningen online

Har jeg fået overbevist dig om, at den justerbare håndvægt er det rigtige redskab for dig? Hvis det er tilfældet så tjek de forskellige muligheder herover.

Jeg har samlet et lille sortiment af justerbare håndvægte fra nogle af de mest anerkendte brands på markedet. Vælg mellem håndvægte fra producenter som Finnlo, Titan Abilica og cPro9.

Når du klikker på den grønne “Læs mere” knap, får du mulighed for at se flere specifikationer om hver enkelt håndvægt, og du kan bestille håndvægten direkte hos forhandleren.

Husk at når du shopper fitnessudstyr online, så finder du det største udvalg til de billigste priser. Du slipper for at stå i kø, og webshoppen har åbent 24/7.

Tjek også det brede sortiment der findes af almindelige håndvægte fra 0,5 – 90 kilo her.