5 træningsredskaber du kan tage med på rejsen

Savner du også at kunne træne, når du er på ferie eller på forretningsrejse? Hvis du kan svare ja til spørgsmålet, så læs med og se 5 små træningsredskaber, der sagtens kan være i kufferten. 

Selvom du ikke kan slæbe alle dine hjemmetræningsmaskiner med når du rejser, så behøver du ikke undvære træningen helt. Med disse 5 små træningsredskaber, kan du lave en masse funktionelle øvelser, der holder dig fit, til du kommer hjem og kan træne normalt.

5 fordele ved at træne på rejsen

 1. Træning hjælper dig med at holde vægten og formen, når du er ude at rejse. Det er nemt at få for meget mad og drikke, når man er på ferie, så træning kan hjælpe dig med at balancere dit indtag.
 2. Træning kan hjælpe dig med at holde stress og jetlag nede, når du rejser. Det kan være en hård omgang at rejse, især hvis man skal skifte mellem mange tidszoner, så træning kan hjælpe dig med at slappe af og sove bedre.
 3. Træning kan hjælpe dig med at opleve rejsedestinationen på en anden måde. Hvis du f.eks. løber eller går en tur, kan du se mere af området og opleve ting, du ellers ikke ville have set.
 4. Træning kan være en god måde at møde nye mennesker på, når du rejser. Der findes mange fitnesscentre og træningsgrupper rundt omkring i verden, hvor du både kan møde lokale og andre rejsende, mens du træner.
 5. Træning er en god måde at holde dig aktiv og fysisk sund, når du rejser. Det kan være nemt at få en stillesiddende livsstil, når man er på ferie, så træning kan hjælpe dig med at holde kroppen i form og forebygge skader.

Træningsredskaber du kan tage med på ferie

 1. Sjippetov
 2. Træningselastikker
 3. Push-up bars
 4. Sliders
 5. Foam roller
 1. Sjippetov er et lille og let træningsredskab, der er godt til at øge konditionen og forbedre koordinationen. Det kan bruges til at lave mange forskellige øvelser, såsom hurtige og langsomme hop, øvelser på 1 ben og dobbeltsving. Sjippetovet er også godt til at forbrænde kalorier, og kan bruges som højintensiv træning.
 2. Træningselastikker er et fleksibelt træningsredskab, der kan bruges til at træne styrke, stabilitet og udholdenhed. Elastikkerne findes i forskellige modstandsniveauer, så du kan vælge den modstand, der passer bedst til de enkelte øvelser såsom squats, lunges, glute bridges og triceps dips.
 3. Push-up bars er en form for håndtag, der kan bruges til at gøre armbøjninger mere udfordrende. De gør øvelsen vanskeligere ved at øge rækkevidden, så du træner flere muskler og forbedrer stabiliteten i skuldrene.
 4. Sliders er små glatte plader, der kan bruges til at lave mange forskellige øvelser. De er gode til at træne styrke, udholdenhed og koordination, og de fås i mange forskellige typer, så du kan vælge den model, der passer bedst til dine ønsker og krav.
 5. Foam roller er et redskab, der bruges til at massere og løsne op for spændinger i musklerne. Foam rollers er gode til at forbedre fleksibiliteten i kroppen og minimere risikoen for skader, og kan bruges på mange forskellige kropsområder, såsom ben, ryg, skuldre og lænd.

Derfor skal du træne, når du er på ferie eller forretningsrejse

Træning på rejsen er en god måde at holde vægten og formen, når du er på ferie, og træningen kan reducere stress og jetlag. Træningen gider gode muligheder for at se mere af rejsedestinationen, møde nye mennesker og holde dig aktiv og fysisk sund, når du er væk hjemmefra.

Det kan være en god idé at tænke træning ind i dine rejseplaner, så du kan få mest muligt ud af din ferie. Der findes mange træningsredskaber, der ikke fylder meget, og er nemme at tage med på rejse, så du kan træne uanset hvor du er. Træning kan også være en god måde at holde dig selv beskæftiget og underholdt, når man er væk hjemmefra.

Flere
artikler