Disse fordele får du ved at få massage regelmæssigt

Forside » Sponsorerede indlæg » Disse fordele får du ved at få massage regelmæssigt

Der findes en lang række fordele ved at få massage med jævne mellemrum, uanset om det er af en professionel eller det er massage hjemme i din bolig, med brug af nogle massageapparater ligesom massagepistoler, massagestole, massagepuder, osv.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

I denne artikel kommer vi til at tage nærmere kig på de tre mest kendte fordele ved at få massage med jævne mellemrum.

Og når du har læst denne artikel, så er det op til dig om, hvorvidt du vil implementere massage i din dagligdag og opleve disse fordele på egen krop.

Få bedre fleksibilitet i din krop

Har du problemer med din krops fleksibilitet, så kan massage være måden på at få din fleksibilitet tilbage.

En god massagebehandling kan gøre både dine muskler og lede mere fleksible, hvilket kan medvirke til, at giver dig din fleksibilitet tilbage.

Du bør få massage med jævne mellemrum, da en enkelt massagebehandling ikke er nok til at få ens fleksibilitet helt tilbage, selvom du vil opleve stor forbedring efter blot en enkelt massagebehandling.

Vores daglige arbejde og rutiner har desværre ofte en negativ påvirkning på vores krops i kraft af stive og ubøjelige lede.

Men massage kan du også forebygge stive og ubøjelige lede, inden du kommer helt derud, hvor din fleksibilitet er væk eller stærkt nedsat på grund af dit arbejde og rutiner.  

Mindre stress i hverdagen og bedre immunforsvar

Stress er blevet en folkesygdom, som har stor negativ indflydelse på mange mennesker.

Heldigvis er massage rigtig godt til at forebygge og reducere stress, hvilket bl.a. skyldes at massage reducerer mængden af kortisol i blodet, hvilket er kendt for at være et ”stresshormon”, der har negativ indflydelse på mennesket.

Derudover bidrager massage også med at frigive serotonin og dopamin i blodet.

Dopamin er kendt for at være et ”glædeshormon”, som bidrager med en følelse af lykke/glæde, hvilket har stor positiv effekt på vores mentale helbred.

Yderligere giver mindre stress også et bedre immunforsvar, så du reducerer risikoen for at blive syg.

Massage giver dig en bedre nattesøvn

Sidst, men ikke mindst så er massage godt, hvis du har søvnproblemer eller blot ønsker en endnu bedre nattesøvn.

Det skyldes selvfølgelig du har mindre stress, hvis du får massage med jævne mellemrum, men det skyldes i høj grad også, at du føler mere velvære i din krop, og er mere afslappet, som har en positiv effekt på din nattesøvn.

Så kniber det med søvnen i øjeblikket, er det måske en idé at prøve regelmæssig massage.

Flere
artikler