Træningsmaskiner

Titan løbebånd

Et Titan løbebånd er et godt valg, når du skal vælge løbebånd til hjemmetræningen. Titan har et bredt udvalg med løbebånd til alle niveauer og i flere prisklasser. Her kan du vælge blandt flere motorstørrelser og tophastigheder, så du hurtigt kan komme i form eller vedligeholde formen hen over vinteren. Titan er kendt for at lave træningsmaskiner og udstyr i den bedste kvalitet, og det gælder også løbebånd. Her kan du vælge mellem lækre funktioner som indbyggede træningsprogrammer, justering af stigning og computerdata der viser tid, hastighed, tilbagelagt distance, ant

Træningsmaskiner

Stepmaskine

Stepmaskinen er kendt som en af de træningsmaskiner, hvor du kan forbrænde flest kalorier på kortest tid. Når du træner på en stepmaskine, kan du bedst sammenligne træningen med at gå op ad trapper. På mange stepmaskiner kan du dog indstille belastningen, så du skal træde hårdere. (mere…)

Træningsmaskiner

Home Gym

Med en Home Gym maskine, får du så at sige et komplet styrketræningscenter derhjemme. På Home Gym maskinen kan du træne de fleste muskelgrupper, og lave alle de kendte øvelser, som du plejer at lave i træningscenteret. Med et Home Gym kan du lave øvelserne hjemme, og du kan træne når det passer dig. (mere…)

Træningsmaskiner

Crosstrainer

Crosstrainer maskinerne giver god cardiotræning, og sætter samtidig hele kroppen i bevægelse når du træner. Crosstraineren kan nærmest sammenlignes med en kombination af et løbebånd og en motionscykel og måske en smule stepmaskine. Her får du mulighed for høj puls, og sikkerhed for sved på panden. (mere…)

Træningsmaskiner

Romaskine

En romaskine træner både din kondition og din styrke. Romaskinen er en af de mest populære træningsredskaber, netop fordi den kombinerer både styrke og pulstræning. De fleste af kroppens muskler bliver aktiveret under træningen, og der er sikkerhed for at få pulsen op og for at få brændt nogle kalorier af. (mere…)

Træningsmaskiner

Løbebånd og gåbånd

Træning på løbebånd giver mulighed for at holde løbetræningen vedlige, selvom vejret er dårligt og når det er mørkt udenfor. Ved at bruge løbebåndets forskellige indstillinger, får du rig mulighed for, at variere træningen, så den både bliver sjovere og mere effektiv. Der er nemlig mulighed for at løbe i forskellige hastigheder og simulere bakkeløb. (mere…)

Træningsmaskiner

Motions- og spinningcykler

Træning på motions- og spinningcykler giver en effektiv konditionstræning, og du får mulighed for at forbrænde godt med kalorier. En motionscykel kan bruges af alle, ligefra den professionelle cykelrytter til dig der gerne vil i gang med at dyrke motion - Måske for første gang i livet. Motionscyklen er skånsom for kroppen, og giver samtidig god træning (mere…)