4 hjemmetræningsmaskiner der styrker konditionen

Forside » Blog » 4 hjemmetræningsmaskiner der styrker konditionen

Hvis du holder af at dyrke konditionstræning, så er du sikkert også bekendt med de udfordringer, det danske vejr kan give. Personligt hader jeg at træne ude i kulde og sne, mens andre får det for varmt om sommeren. Med de rigtige motionsmaskiner til hjemmet kan du træne når det passer dig – uanset vind og vejr. Læs om 4 hjemmetræningsmaskiner der styrker konditionen.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Indendørskonditionstræning året rundt

Det er lækkert at træne udendørs, men desværre sætter vejret ofte begrænsninger for udendørstræningen. Måske bryder du dig ikke om besværet med at rengøre cyklen efter en tur i regnvejr, måske er det for glat til at løbe eller der er is på søen, hvor du plejer at ro.

Mange er ligeledes begrænset af arbejdstider, små børn eller andet, der gør det svært at forlade hjemme i længere tid, for at få den eftertragtede og sunde cardiotræning. Heldigvis kan du opnå de samme resultater, selvom du flytter træningen indendørs.

Crosstrainer

En crosstrainer er perfekt til dig, der ønsker en skånsom træning, der sætter fart i hele kroppen og øger forbrændingen. Crosstraineren er blevet en utrolig populær maskine til hjemmetræning, og der findes modeller i alle prisklasser.

Hvis du kæmper med skader, eller blot ønsker en træning, der ikke belaster kroppens led unødigt, så er en crosstrainer perfekt for dig. Maskinen aktiverer det meste af kroppen, og du kan ændre belastningen, så den passer til dit aktuelle træningsniveau.

Når du skal vælge, så vær især opmærksom på skridtlængden. Jo længere ben du har, desto større skridtlængde skal maskinen have.

Fordele ved crosstrainer

 1. Skånsom træning for led og knogler
 2. God mulighed for høj forbrænding
 3. Passer godt til alle, uanset fitnessniveau

Tjek de mange crosstrainere vi har samlet til dig

Løbebånd

Selvom du kan løbe ude i det meste vejr, så er det altså bare en luksus at kunne hoppe på løbebåndet. Du skal blot trække i et par shorts og en løbetrøje, så er du i gang på 2 minutter. Her behøver du ikke flere lag tøj, refleksvest eller hue og handsker.

Løbebåndet er en meget populær maskine til hjemmetræning. De moderne løbebånd giver helt nye muligheder og alt efter model, kan du vælge mellem features som automatiske programmer, løb op og ned ad bakke, pulstræning og meget mere. Du skal aldrig mere lede efter en bakke, den vælger du bare på løbebåndet.

Løbebåndet er for alle der gerne vil holde konditionen ved lige året rundt, og som ikke gider være hæmmet af vejr og vind.

Fordele ved løbebånd

 1. Perfekt til at holde træning ved lige året rundt
 2. Løb efter mange indbyggede programmer
 3. Kan bruges som gåbånd, hvis du ikke gider løbe

Vi har samlet en masse forskellige løbebånd her

Motionscykler og spinningcykler

Motionscyklen er en af de klassiske stykker hjemmetræningsudstyr. Vælg mellem modeller der passer til dig, der blot vil have lidt motion foran fjerneren, og mere professionelle spinningcykler til den seriøse cykelrytter.

Også her har den moderne teknologi gjort det både lettere og sjovere at træne hjemme. Vælg modeller hvor du kan køre mod andre ryttere, køre særlige ruter fra den virkelige verden, f.eks. fra Tous de France og meget mere.

Den traditionelle motionscykel er god til motionisten, der gerne vil i bedre form og måske tabe et par kilo. Spinningcyklen henvender sig til alle, der virkelig vil give den gas, og som er mere seriøs med sin træning.

Fordele ved motions- og spinningcykler

 1. God træning til alle, uanset din nuværende form
 2. Slip for trafik, fodgængere og røde trafiklys
 3. Let ændring af belastning og træningsintensitet

Find et kæmpe udvalg af motions- og spinningcykler her

Romaskine

Romaskinen er formentlig den ældste træningsmaskine der findes. De første romaskiner kan dateres til 400 år før vor tidsregning, og blev brugt til at træne roerne i krigsskibe og andre store fartøjer.

I vore dage er romaskinen stadig en meget elsket motionsmaskine. Romaskinen er perfekt når du vil træne med høj puls, og gerne vil aktivere alle kroppens store muskelgrupper.

Uanset om du er “rigtig” roer, eller du blot elsker at udfordre dig selv, får du stor glæde af romaskinen. Romaskiner har desuden den fordel, at de fleste modeller kan klappes sammen eller stilles op ad væggen, når den ikke er i brug. På den måde optager romaskinen ikke unødig meget plads i hjemmet.

Fordele ved romaskiner

 1. God kombination af konditions- og styrketræning
 2. Romaskinen fylder kun lidt, når den ikke er i brug
 3. Du opnår stor effekt af træningen på kortest tid

Køb romaskine fra de største webshops

Er du klar til hjemmetræningen?

Hvis du har læst med indtil nu, skulle du gerne være kommet et skridt videre i din beslutning om at vælge motionsmaskine. Hvis du stadig er i tvivl, så klik her og læs mere om de forskellige hjemmetræningsmaskiner der styrker konditionen.

Flere
artikler