Stepbænk

Forside » Træningsudstyr til hjemmet » Stepbænk

Med en stepbænk kan du lave mange forskellige puls og styrkeøvelser. Du kan lave de traditionelle stepøvelser du kender fra fitness og aerobic, men du kan også bruge bænken til at lave bænkpres med vægtstang og øvelser med kettlebell og håndvægte.

Artiklen indeholder reklamelinks

Viser alle 28 resultater

4 fordele ved at bruge en stepbænk

En stepbænk er et smart træningsredskab, der kan optimere dine træningsøvelser derhjemme, så du får et større udbytte af din træning. Det er et smart valg til et hjælperedskab, da det både er billigt og ikke fylder ret meget, så det er en erhvervelse, der kan have store fordele med små omkostninger og uden at fylde halvdelen af stuen.

Når du skal finde en stepbænk, så klik ind på udvalget herover og læs mere om den enkelte model. Her finder du forskellige stepbænke i forskellige prisklasser og i forskellige designs og farver. De kan grundlæggende det samme, men det er værd at læse om de forskellige muligheder, inden du beslutter dig.

Stepbænken er en billig løsning

Som nævnt er en stepbænk en billig løsning til træningsudstyr. Du kan hurtigt ende med at kaste mange penge efter diverse løsninger af træningsmaskiner, når du vil rykke træningsmulighederne hjem i din egen stue. Derfor er det rart med de mindre redskaber, der ikke gør, at du skal af med hele din månedsløn.

Dine træningsøvelser effektiviseres

De øvelser, du måske plejer at lave, når du træner derhjemme, kan oftest foretages på en træningsmåtte og ved hjælp af din egen vægt som modstand.

Det er typisk styrkeøvelser og kardioøvelser, du kan foretage derhjemme uden redskaber. Men med en stepbænk, øger du din træningseffektivitet, da dine øvelser bliver mere avancerede.

Det betyder, at du kan lave mange af de samme øvelser, som du plejer, men blot med større modstand. På den måde bliver det hårdere for dig, og dine muskelgrupper og balanceevner udfordres og styrkes yderligere.

En stepbænk fylder ikke ret meget

En stepbænk er et mindre træningsværktøj, du har mulighed for at gemme væk i skab eller bag en dør, når det ikke er i brug.

Mange kan ikke overskue tanken om at købe et større træningsredskab, de ikke har mulighed for at pakke væk, når det ikke er i brug, men det problem får du ikke med en træningsbænk.

Alsidige brugsmuligheder

Med en stepbænk har du mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Især styrkeøvelser og kardioøvelser er oplagte med en stepbænk. Du kan lave effektive styrkeøvelser for alle muskelgrupper i kroppen, og ved hjælp af redskabet udfordres du yderligere.

Du kan fx også lave hoppeøvelser, hvor du hopper op på- og ned fra stepbænken. Dette er med til hurtigt at øge din puls og derved gøre det muligt med effektiv kardiotræning.

Tjek også de øvrige træningsredskaber til hjemmetræning