Sjippetov – Sjov og effektiv kalorieforbrænding

Forside » Træningsudstyr til hjemmet » Sjippetov – Sjov og effektiv kalorieforbrænding

Er målet vægttab og bedre kondition? Så brug et sjippetov til træningen og få pulsen op og kalorieforbrændingen i gang. Sjipning er en disciplin, som mange allerede har stiftet bekendtskab med, og som de fleste kan deltage i. Sjipning er en god og billig måde at kickstarte træningen på, og øvelserne kan let varieres, så træningen forbliver sjov og udfordrende.

Find sjippetov til fitness, crossfit og sjov hjemmetræning her.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om sjippetov her

TILBUD
Spar 150
Odin Elite Jump Rope Sjippetov Camouflage
Pris 149
TILBUD
Spar 180
Odin Jump Rope Sjippetov Skum Sort
Pris 19
Abilica Nature Rope Sjippetov
Pris 89
TILBUD
Spar 80
Abilica JumpUp Sjippetov
Pris 99
TILBUD
Spar 22
Sklz Speed Rope Sjippetov
Pris 278
TILBUD
Spar 81
Aserve Speed Let-vægt Sjippetov Lilla
Pris 68
Indlæs flere

Sjippetov og fitness hører sammen

Det er ikke nogen tilfældighed, at sjippetorvet har været brugt i konditions- og fitnesstræning i årtier. Bl.a. boksesporten fandt for mange år siden ud af de gavnlige effekter af at træne med sjippetov.

Som du sikkert allerede ved, er der mange sundhedsmæssige fordele i at opbygge en bedre kondition. Hvis vi skal nævne nogle af de vigtigste fordele ved konditionstræng, så får du bl.a. styrket hjerte og lunger og din udholdenhed bliver forbedret.

Det vil sige, at du forbedrer mange af de ting, der øger dit generelle helbred, og i sidste ende giver en bedre livskvalitet. Det gælder naturligvis ikke kun sjipning, men alle former for konditionstræning.

7 fordele ved at bruge sjippetov til træning

  • Du kommer hurtigt i bedre form
  • Tab nogle af de overflødige kilo
  • Nemt og billigt at komme i gang
  • Sjipning kræver ikke meget plads
  • Kan nemt tages med på ferien
  • Aktivere mange muskler i kroppen
  • Sjipning er for alle – unge og gamle

Forbedret kondition

Sjipning er en fantastisk cardio øvelse, som får pulsen i vejret og sveden frem på panden.

En bedre kondition gør det lettere for dig at klare dagens udfordringer som at lege med børnene, tage trappen i fuldt firspring og så reducerer en god kondition risikoen for hjertekarsygdomme.

Du får mulighed for at smide et par kilo

Når du sjipper, forbrænder du kalorier. Jo flere kalorier du kan nå at forbrænde, desto større chance er der for, at motionen fører til et vægttab. Sjipning er en god og effektiv måde at træne på, og hvor mange kalorier du kan forbrænde, kommer vi om lidt.

Det er billigt at sjippe

Du finder ikke mange træningsredskaber, der er billigere end et sjippetov. Selv de dyre sjippetove i bedste kvalitet kan købes for ca. 200 kr.

Sjipning kræver ikke meget plads

Du kan sjippe næsten overalt. Det kræver en lille smule plads, så du ikke river noget på gulvet, men et par meter på begge sider er rigeligt. De begrænsede pladskrav gør sjippetovet til det perfekte redskab til hjemmetræning.

Tag sjippetovet med på ferie

Hvis du skal på ferie eller på forretningsrejse, så kan du nemt have sjippetovet med, så du ikke går glip af den daglige træning. Et sjippetov fylder ikke meget i kufferten eller weekendtasken.

Sjipning aktiverer mange muskler

Når du sjipper, bliver næsten alle muskler i kroppen sat i arbejde. Alle de store muskelgrupper aktiveres, hvilket er en af årsagerne til at forbrændingen ved at sjippe er forholdsvis høj.

Sjippetræning er for alle

De fleste kan sjippe, og hvis du endnu ikke er så skrap til sjipning, så kan du sagtens lære det. Begynd med at sjippe ganske almindeligt, og byg de mere avancerede sving på hen ad vejen. Når du for alvor har lært at sjippe, ser det meget elegant og superfedt ud.

Hvor mange kalorier forbrænder du ved at sjippe?

Hvis du gerne vil tabe dig, så er sjipning et godt sted at starte. Præcis hvor mange kalorier du forbrænder ved at sjippe, afhænger af din bl.a. af din vægt.

En god rettesnor er, at du kan forbrænde mellem 300-400 Kcal. på 30 minutter. Det er nogenlunde det samme, som hvis du løber en stille og rolig tur, som også varer en halv time.

30 minutters sjipning er dog temmelig meget, i hvert fald hvis det skal være i ét stræk. Når du sjipper, belaster du knæ og ben, så sørg for at lægge ud med nogle få minutter ad gangen. Du kan f.eks. starte med 10 minutter 3 gange om dagen, og stille og roligt bygge flere minutter på.

Køb sjippetov online og få leveret til døren

Er du klar til sjov og effektiv sjippetræning? Så rul op på siden og tjek de mange forskellige sjippetove. Motionsmaskinen.dk samarbejder med mange store fitness webshops, og derfor har vi mulighed for at vise dig mange mærker og modeller indenfor forskellige kategorier af trænings- og fitnessudstyr.

Bestil dit sjippetov online, og kom hurtigt i gang med træningen.