Neopren håndvægt

Forside » Træningsudstyr til hjemmet » Neopren håndvægt

En neopren håndvægt, er et supergodt redskab, når du vil udfordre dig selv lidt ekstra i din hjemmetræning. Håndvægten er behagelig at holde på og findes i flere forskellige størrelser, så du kan skifte mellem det antal kilo, der passer bedst til de enkelte øvelser – Se de forskellige neopren håndvægte her, og sammensæt de vægte, der passer bedst til din træning.

Artiklen indeholder reklamelinks

Læs mere om crosstrainere på tilbud

TILBUD
Spar 1
Aserve Klassiske Håndvægte 5 Kg Neopren
Pris 349,00
TILBUD
Spar 18
Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.)
Pris 231,00
P2I Neopren håndvægt 4 kg
Pris 139,00
P2I Neopren håndvægt 5 kg
Pris 179,00
TILBUD
Spar 170
P2I Neopren håndvægt 10 kg
Pris 329,00
ASG Asg Neopren Håndvægtsæt 2 Kg
Pris 149,00
TILBUD
Spar 100
ASG Neoprene Håndvægte - 2 x 2 kg
Pris 199,00
TILBUD
Spar 23
Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.)
Pris 217,00
Finnlo Neoprene Håndvægte 3kg (2 stk.)
Pris 319,00
TILBUD
Spar 151
Odin Neopren Hex Håndvægt 5kg
Pris 198,00
TILBUD
Spar 1
Aserve Klassiske Håndvægte 3 Kg Neopren
Pris 249,00
TILBUD
Spar 1
Aserve Klassiske Håndvægte 4 Kg Neopren
Pris 299,00
TILBUD
Spar 130
Odin Neopren Hex Håndvægt 6kg
Pris 269,00
TILBUD
Spar 101
Odin Neopren Hex Håndvægt 1kg
Pris 48,00
TILBUD
Spar 101
Odin Neopren Hex Håndvægt 2kg
Pris 78,00
TILBUD
Spar 151
Odin Neopren Hex Håndvægt 3kg
Pris 98,00
TILBUD
Spar 156
Odin Neopren Hex Håndvægt 4kg
Pris 123,00

Aerobic neopren håndvægte

En neopren håndvægt er perfekt til fitness- og aerobictræning og til mange øvelser i din almindelige hjemmetræning. Neopren håndvægtene er normalt ikke særligt tunge, hvilket gør dem særligt velegnede til til udholdenhedsøvelser og cardiotræning, hvor du gerne vil udfordres med lidt ekstra vægt.

Håndvægtene er lækre at røre ved, og skånsomme for dine hænder. Overfladen er skridsikker, så du ikke risikere at tabe håndvægten, selvom du får svedige hænder. De fleste neopren håndvægte er trekantede eller sekskantede, så de ligger godt fast på gulvet, når du skal lave armbøjninger og lignende øvelser.

Hvis du leder efter tungere vægte, så tjek det store udvalg i håndvægte til styrketræning og justerbare håndvægte.

Neopren håndvægte i forskellige vægtklasser

Ganske som almindelige håndvægte, kan du finde neopren håndvægte i flere forskellige vægtklasser. Neopren håndvægte, også kaldet fitness håndvægte, findes ned til 0,5 kilo og op til omkring 10 kilo.

En lille neopren håndvægt på 1 kilo eller 2 kilo er perfekt, når du vil have lidt ekstra vægt at bygge ind i dine cardioøvelser. De tungere håndvægte er beregnet til de mere styrkeprægede fitnessøvelser.

De fleste aerobic og fitness øvelser kan kombineres med håndvægte. Efterhånden som du kommer i bedre form, vil du få lyst til at øge sværhedsgraden i øvelserne. En masse fitnessøvelser laves med kropsvægten alene, men ved at tage en neopren håndvægt på 5 kilo med i dine squats eller lunges, kan du øge sværhedsgraden på øvelsen.

En tung neopren håndvægt på 10 kilo kan f.eks. bruges til rows, hvor du ligger i høj planke, og trækker armene bagud.

Hvor tung skal din håndvægt være?

Vægten på dine håndvægte afhænger fuldstændig af din nuværende form, og hvilke øvelser du vælger at lave. Hvis du aldrig har trænet med håndvægte før, så skal du ikke starte med de tungeste, men de skal alligevel være tunge nok til, at vægten giver dig den ønskede effekt.

Heldigvis er neopren håndvægte ikke de dyreste, og derfor kan du købe flere forskellige størrelser uden at blive ruineret helt.

Ved øvelser hvor du bruger de store muskler i benene, kan du med fordel vælge at bruge tungere vægte, end ved øvelser med armene.

Find dine neopren håndvægte hos Motionsmaskinen.dk

Hos Motionsmaskinen.dk finder du fitnessudstyr og motionsmaskiner fra nogle af de største forhandlere i Danmark. Vi samler priser og tilbud fra forskellige webshop, hvilket giver dig den fordel, at du kan finde mange flere brands og flere tilbud på samme side.

Er du klar til at tage fitnesstræningen til et højere niveau? Så rul op på siden, og tjek nogle af de mange håndvægte. Motionsmaskinen.dk viser dig priser på flere modeller og i mange vægtklasser. Find f.eks. en neopren håndvægt fra 0,5 kilo og op til 10 kilo

Se også de mange andre tilbud på motionsudstyr, som der vises i sidens øvrige kategorier.