Massagepistol

Forside » Træningsudstyr til hjemmet » Massagepistol

Er du træt af ømme muskler efter træning eller spændinger i kroppen efter en lang arbejdsdag? Så kan en massagepistol være løsningen for dig. Det er en kendt sag, at massage øger blodcirkulationen, mindsker muskelømhed og forkorter restitutionstiden. Nu kan du få lækker massage efter hver eneste træning, lige der hvor du har brug for den.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om massageguns her

FeiyuTech KICA - Massage gun
Pris 749
Gear4U Massage Gun
Pris 430
TILBUD
Spar 400
Abilica MassageGun Pro Massagepistol
Pris 999
TILBUD
Spar 152
Flow Pro One Massagepistol
Pris 3.348
TILBUD
Spar 1400
Odin Mini Massagepistol
Pris 599
TILBUD
Spar 2200
Odin Plus Massagepistol
Pris 799
Indlæs flere

Træt eller begrænset af ømme muskler efter træning?

Synes du det er lidt for besværligt at ligge på gulvet med en foamroller eller en massagebold, hvor du alligevel ikke helt får ramt de rigtige steder? Massagepistoler er den nyeste trend, og mange sportsfolk har allerede taget denne effektive løsning i brug, når musklerne i kroppen skal løsnes – både før og efter træning.

Nu kan du få lækker massage både før og efter træning helt uden, at du behøver bede kæresten eller ægtefællen om hjælp, og uden at betale i dyre domme for en privat massør.

Massagepistolen hjælper med at øge blodcirkulationen, og den intense massage får musklerne til at slappe af. Det betyder, at du kan restituere hurtigere samtidig med, at du kan minimere generne fra ømme og irriterede muskler.

Massagepistolerne er stadig forholdsvis nye på markedet, og det er vigtigt at påpege, at der endnu ikke findes dybdegående medicinske undersøgelser af produkterne. Der er dog flere studier, der peger på de effektive fordele ved vibrationsmassage, også kaldet percussion massage.

Der er bl.a. fundet disse fordele ved brug af massagepistol:

  • Massagepistolen nedsætter muskelømhed efter træning
  • Pistolen og traditionel massage har sammenlignelig effekt
  • 5 minutters brug inden træning øger smidighed og ydeevne

Undersøgelserne peger dermed i retning af, at du med en begrænset investering kan opnå væsentlige fordele både før og efter træning.

Få lækker og behagelig massage med en massagepistol

Hvis du kan opnå en hurtigere og mere effektiv restitution, vil du kunne øge træningsintervallerne, uden risikoen for skader bliver større. Hvis du kan minimere ømheden i kroppen efter træning, vil du ikke længere være begrænset af smerter og stivhed i musklerne.

Den effektive massage er ikke kun begrænset til brug ved sport. Du kan få stor glæde af at løsne op i musklerne efter en lang arbejdsdag. Uanset om det gælder revisorens spændinger af at sidde ved skrivebordet, eller håndværkerens ømme muskler.

Massagepistolen er let at bruge, og du kan massere dig selv på store dele af kroppen. Der følger flere massagehoveder med, som skal bruges på forskellige steder:

  • Rundt – Til hele kroppen, men særlig god til skulder, nakke, lår og arme
  • Gaffelformet – Passer til lægge, skinneben, ankler, arme osv.
  • Fladt – Bruges især til kroppens store muskler som baller og lår
  • Bullet – Perfekt til meget lokal behandling (trigger points)

Kort sagt kan massagepistolen massere dig over hele kroppen blot ved at udskifte massagehovedet. Det gør brugen af pistolen meget fleksibel, og let at dele med andre.

Få massage uden ledning

En stor fordel ved massagepistolen er, at du kan bruge den uden at være i nærheden af en stikkontakt. De fleste modeller kan køre i timevis, før de igen skal lades op. Det gør det lettere at tage massagepistolen med i sportshallen, i fitnesscenteret eller på fodboldbanen, hvor der ikke altid er en kontakt i nærheden.

Hvis du har brug for en massagepistol, der kan køre lang tid på en enkelt opladning, skal du vælge en model med lang batteritid. Hvis du foretrækker at bruge pistolen hjemme i stuen med mulighed for opladning, er batteritiden ikke så vigtig.

Køb massagepistol online nu og nyd massagen allerede om få dage

Er du blevet overbevist om, at massagepitolen er noget for dig? Så tjek de forskellige modeller herover.

Motionsmaskinen.dk samarbejder med nogle af de største forhandlere af fitness- og motionsudstyr hvilket gør det muligt at samle flere forskellige priser og modeller samme sted.

Du kan derfor både finde billige massagepistoler til dig med det lille behov og dyrere modeller, som passer til elitesportsfolk og seriøse motionister.

Rul op på siden og tjek det store udvalg af massagepistoler fra Tunturi, Hyperice og mange flere.

Husk også at tjekke de mange øvrige træningsredskaber her på siden.