Ab Wheel

Forside » Træningsudstyr til hjemmet » Ab Wheel

Et Ab Wheel eller et mavehjul som det også kaldes, sørger for en effektiv træning af dine mavemuskler på en let og simpel måde. Hvis du er seriøs omkring træning af dine mavemuskler, skal du naturligvis også have det rigtige udstyr – og her er et Ab Wheel særdeles effektivt.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om mavehjul her

TITAN LIFE LIFE Ab Wheel
76 kr.
TILBUD
Spar 1
FitWood KIVI Ab Wheel - Træ / Rustfri Stål Håndtag / Grå Ring
1.318 kr.
TILBUD
Spar 120
Ab Wheel Guld
99 kr.
TILBUD
Spar 227
Adidas Ab Wheel
172 kr.
TILBUD
Spar 51
Aserve ab wheel
138 kr.
FitWood KIVI Ab Wheel - Hvid Træ / Sort Alu. Håndtag / Sort Ring
939 kr.
Indlæs flere

Mavehjulet er den hurtige vej til sixpack

Et Ab Wheel kan bruges af alle, og fordelen ved mavehjulet er, at du kan lave øvelsen i den sværhedsgrad du ønsker. Selve øvelsen er ret simpel at udføre – men tro mig – du skal nok kunne mærke dine mavemuskler bagefter.

Er mavehjul er ganske simpelt et lille hjul med et håndtag på hver side. Ved at ligge på knæ og tage fat i håndtagene kan du rulle ud og ind, hvorved du aktiverer mavemusklerne.

Bestil dit mavehjul nu. Herunder kan du se flere forskelle modeller af Ab Wheels fra anerkendte forhandlere. Du kan også rulle ned under produkterne og læse mere om Ab Wheels.

Hvorfor skal jeg bruge et Ab Wheel?

  • Få sixpack’en frem – Træningen giver hurtigt en flot og flad mave
  • Træn hjemme – Mavehjulet kan bruges overalt – når det passer dig
  • Billig mavetræning – Hjulet er et godt og billigt træningsredskab

Hvis du virkelig vil gøre noget ud af din mavetræning, så er et Ab Wheel et af de redskaber, som du ikke kommer udenom. Mavehjulet giver en intensiv og virkningsfuld træning, på en nem og simpel facon.

Et Ab Wheel er et simpelt træningsredskab, som du let kan bruge derhjemme. Træn med dit Ab Wheel i stuen eller på terrassen – præcis når det passer ind i dine øvrige gøremål.

En anden fordel ved mavehjulet er, at vi her har fat i et af de helt billige træningsredskaber til hjemmet. Fra et par hundrede kroner og opefter kan du købe et mavehjul og komme i gang med at træne maven flad.

Et Ab Wheel eller et mavehjul som det hedder på dansk, sikrer en god og effektiv mavetræning
Et Ab Wheel eller et mavehjul som det hedder på dansk, sikrer en god og effektiv mavetræning

Ab Wheel øvelser – Sådan gør du

Du lægger dig på knæ og tager fat i hjulets håndtag, mens du langsomt ruller så langt ud som du kan – gerne så langt at brystkassen næsten rammer gulvet. Nu bruger du mavemusklerne til at rulle tilbage til oprejst stilling igen. Du kan også lave øvelsen stående, men det kræver noget træning og teknik, at nå dertil.

Selvom du laver øvelsen på knæene, kan du sagtens træne dig til den flade mave, du drømmer om. I virkeligheden er der tale om en meget simpel øvelse, der til gengæld er enormt effektiv.

Sådan laver du Ab Wheel øvelsen på knæ

Sørg for at have at blødt underlag at hvile knæene på. En træningsmåtte er perfekt, da den samtidig ikke glider på gulvet.

  • Læg dig på alle fire med knæene på træningsmåtten
  • Tag fat i håndtagene på hver side af mavehjulet
  • Sørg for at strække håndledene, så de ikke belastes unødigt
  • Rund ryggen en lille smule ved at kigge nedad
  • Spænd op i mavemusklerne
  • Rul fremad til du ikke kan komme længere
  • Rul tilbage ved at “trække” med mavemusklerne

Lav så mange gentagelser som du kan, men pas på. I starten bliver du meget øm i mavemusklerne.

Se videoen her der viser, hvordan du får styr på Ab Wheel øvelsen, og fortæller om teknikken bag.

Alle kan bruge mavehjulet, men teknikken er vigtig

Selvom øvelsen er temmelig simpel, så er det vigtig at teknikken er på plads, inden du for alvor begynder træningen. I starten hvor dine mavemuskler endnu ikke er så stærke, er det let at miste fokus på teknikken, hvorved der er risiko for at du får smerter i arme og lænd.

Du kan sagtens få god træning med mavehjulet, selvom du ikke kører helt ud til liggende position. Kør dertil hvor du kan, og hav fokus på teknikken. Inden længe vil du kunne køre længere ud, og begynde at fokusere på antallet af gentagelser.

Kan du lave den stående udgave?

Når du har fået styr på at lave øvelsen på knæ, og du kan lave nogle stykker uden problemer, kan du gå videre med den stående udgave af øvelsen.

Den stående øvelse ligner meget den knælende, bortset fra at udgangspositionen er stående. Denne øvelser sætter virkelig musklerne på arbejde, men den er sjov at gå videre med, efterhånden som du bliver mere øvet.

Den stående øvelse stiller lidt større krav til mavehjulet, da der bliver lagt meget mere vægt på hjulet. Hvis du vil lave den stående øvelse, skal du sørge for at mavehjulet er stabilt og kraftigt nok til det.

Bestil dit Ab Wheel her

Nu er du klar til at træne dig til en fladere mave, og inden længe vil six-packen begynde at titte frem.

Bestil dit mavehjul direkte via linket under produktet herover, som henviser til nogle af de største forhandlere af fitness- og hjemmetræningsudstyr.

Køb dit Ab Wheel allerede i dag, så kan du komme i gang med mavetræningen, inden for nogle få dage.

Se også kategorien med de mange forskellige motionsmaskiner til hjemmet og det store sortiment øvrige træningsredskaber.