Træningsprogram til hjemmetræning – Sådan planlægger du træningen

Forside » Træningsprogram til hjemmetræning – Sådan planlægger du træningen

Et træningsprogram til hjemmetræning er nærmest en nødvendighed. Når du træner hjemme, er der ingen instruktør der fortæller, hvad du skal gøre, og for at opnå et godt flow i træningen, skal du have styr på hvilke øvelser, du skal lave.

Nu har du mulig for at få Danmarks mest solgte træningsprogram. Programmet koster kun 399 kr. og her får du et færdigt 25 ugers program. Når du har købt programmet, er det dit, og du kan til enhver tid gentage programmet.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Køb komplet træningsprogram til hjemmetræning. Få et komplet 25 ugers træningsprogram for kun 399,- kr.
Træn som en pro og se resultatet i løbet af kort tid

Få et komplet 25 ugers træningsprogram for kun 399,- kr.

Prøv den mest solgte styrketræningsprogram i DK

En af udfordringerne ved hjemmetræning er, at du let kan komme til at træne på må og få. Det vil betyde, at du kun laver de øvelser du kender, og måske kun dem du bedste kan lide, eller værst af alt – at du taber motivationen.

Derved opnår du ikke den optimale træning, og du får med størst sandsynlighed, ikke det resultat som du ønsker.

Nu kan Danmarks mest solgte online træningsprogram kan blive dit for kun 299,- kr. Her får du grundig vejledning i de enkelte øvelser, og et helt konkret træningsprogram, der guider dig hele vejen.

Sådan får du styr på dit træningsprogram

Med mindre du har meget stor indsigt i træningsøvelser, og hvordan hver øvelse påvirker kroppen, så vil jeg foreslå at du finder et færdigt program, du kan følge.

Der er mange ting der spiller ind, for at du kan opnå den mest effektive træning. Vi har alle forskellige formål med vores træning, og først skal du gøre op med dig selv, hvad du ønsker at opnå med træningen.

Nogle af de mest almindelig mål er:

  • Vægttab
  • Bedre kondition
  • Større muskler
  • En tonet krop
  • Smidighed

Hvert mål kræver sin egen træningsplan, og ofte er programmet formet som et forløb, der kører over adskillige uger. Træningen bliver gradvist intensiveret, og hver træning er forskellig fra den foregående.

Hvor finder du et træningsprogram til hjemmetræning

Der findes en masse hjemmesider, hvor du kan finde gode træningsprogrammer til hjemmetræning. Du kan f.eks. prøve at tage et kig på Alt.dk, som har en udmærket træningsprogram. På iForm.dk kan du ligeledes finde god inspiration og flere forskellige programmer.

Et andet oplagt medie at finde træningsprogrammer på er YouTube. En stor fordel ved træningsprogrammer på video er, at det er let at se hvordan øvelserne skal udføres korrekt. Du kan f.eks. prøve K’s Perfect Fitness TV, hvor der ligger videoer af enkelte øvelser, men også små korte træningsprogrammer. Ved at kombinere programmerne, kan du lave din egen træningssession.

Hvis du vil være sikker på at få den bedste vejledning og den mest optimale træning, skal du købe et specieldesignet træningsprogram, hvor du bliver hjulpet og guidet igennem hele processen.

Få et komplet 25 ugers træningsprogram for kun 399,- kr.

Stadig i tvivl om hjemmetræning er noget for dig?

Hvis du stadig er i tvivl, om hjemmetræning er noget for dig, så læs her hvorfor hjemmetræning er en god idé.