Et træningsprogram til hjemmetræning er nærmest en nødvendighed. Når du træner hjemme, er der ingen instruktør der fortæller, hvad du skal gøre, og for at opnå et godt flow i træningen, skal du have styr på hvilke øvelser, du skal lave.

En af udfordringerne ved hjemmetræning er, at du kan komme til at træne på må og få. Det vil betyde, at du kun laver de øvelser du kender, og måske kun dem du bedste kan lide, eller værst af alt – at du taber motivationen.

Derved opnår du ikke den optimale træning, og du får med størst sandsynlighed, ikke det resultat som du ønsker.

Se alle træningsprogrammer

Sådan får du styr på dit træningsprogram

Med mindre du har meget stor indsigt i træningsøvelser, og hvordan hver øvelse påvirker kroppen, så vil jeg foreslå at du finder et færdigt program, du kan følge.

Der er mange ting der spiller ind, for at du kan opnå den mest effektive træning. Vi har alle forskellige formål med vores træning, og først skal du gøre op med dig selv, hvad du ønsker at opnå med træningen.

Nogle af de mest almindelig mål er:

  • Vægttab
  • Bedre kondition
  • Større muskler
  • En tonet krop
  • Smidighed

Hvert mål kræver sin egen træningsplan, og ofte er programmet formet som et forløb, der kører over adskillige uger. Træningen bliver gradvist intensiveret, og hver træning er forskellig fra den foregående.

Hvor finder du et træningsprogram til hjemmetræning

Der findes en masse hjemmesider, hvor du kan finde gode træningsprogrammer til hjemmetræning. Du kan f.eks. prøve at tage et kig på Bookanaut, som har en masse træningsprogrammer. På iForm.dk kan du ligeledes finde god inspiration og flere forskellige programmer.

Et andet oplagt medie at finde træningsprogrammer på er YouTube. En stor fordel ved træningsprogrammer på video er, at det er let at se hvordan øvelserne skal udføres korrekt. Du kan f.eks. prøve K’s Perfect Fitness TV, hvor der ligger videoer af enkelte øvelser, men også små korte træningsprogrammer. Ved at kombinere programmerne, kan du lave din egen træningssession.

Hvis du vil være sikker på at få den bedste vejledning og den mest optimale træning, så kan du også købe et specieldesignet træningsprogram, hvor der er løbende sparring med instruktøren.

Køb et træningsprogram med sparring og vejledning

Herunder ser du træningsprogrammer fra Iformsupport, der drives af fysioterapeuten Thomas Andersen.

Nogle programmer kræver forskelligt træningsudstyr, mens andre kan følges uden udstyr. Fordelen ved programmerne er, at det er let at se præcis, hvad du får ud af det enkelte forløb.

Iformsupport har virkelig mange forskellige programmer. Her er samlet et udpluk af de træningsprogrammer som er mest relevant i forhold til hjemmetræning. Længere nede i artiklen kan du se alle de øvrige programmer der tilbydes.

Programmer til hjemmetræning

Når du har besluttet dig for et træningsprogram, kan du bestille det hos Iformsupport, ved at klikke på “Læs mere og køb” knappen.

Senest 24 timer efter du har købt programmet, vil du blive kontaktet med henblik på at få vejledning til det valgte træningsprogram. Her vil du have mulighed for at få besvaret de spørgsmål, du måtte have til træningen.

Når du har fuldført træningsprogrammet, får du en opfølgende samtale. Samtalen har til formål at klarlægge om du har nået dit mål, og om du er klar til at sætte nye mål for din udvikling.

Du kan købe programmerne uden support, hvorved du vil kunne opnå en stor rabat i forhold til de viste priser.

Nogle af programmerne kræver forskellige træningsredskaber. Dem kan du finde her:

Klik ind på hver træningsplan, for at læse det præcise indhold i programmet, og se prisen med og uden support.

Træningsprogrammer

Stadig i tvivl om hjemmetræning er noget for dig?

Hvis du stadig er i tvivl, om hjemmetræning er noget for dig, så læs her hvorfor hjemmetræning er en god idé.

Øvrige træningsprogrammer

Her ser du de øvrige træningsprogrammer, der udbydes hos Iformsupport.

Klik ind på det enkelte træningsprogram, for at læse mere om indholdet.