Motions- og spinningcykler

Forside » Træningsmaskiner » Motions- og spinningcykler

Træning på motions- og spinningcykler giver en effektiv konditionstræning, og du får mulighed for at forbrænde godt med kalorier. En motionscykel kan bruges af alle, ligefra den professionelle cykelrytter til dig der gerne vil i gang med at dyrke motion – Måske for første gang i livet. Se det store udvalg af både motions- og spinningcykler her!

Vælg mellem motionscykler, spinningcykler og Airbikes / Assault Bikes

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om motions- og spinningcykler her

Motionscykler

Viser alle 118 resultater

Spinningcykler

Viser alle 44 resultater

Airbikes / Assault Bikes

Hvilken motionscykel skal jeg købe?

Cyklerne kan i grove træk deles op i to kategotier. Motionscykler henvender sig mest til dig der gerne vil have noget god motion, og som måske først lige er kommet i gang med træningen.

Spinningcykler henvender sig primært til lidt mere øvede “motionscyklister” som virkelig ønsker at give den gas, så sveden pibler frem på kroppen. Hvis du vil fremtidssikre dit indkøb, kan du sagtens købe en avanceret spinningcykel, selvom du endnu ikke er så rutineret.

En motionscykel er en af de bedste træningsredskaber, hvis du skal i gang med at træne. Motionscyklen kræver ingen kendskaber til træningsredskaber, og den er meget let at bruge.

Motionscyklerne findes i mere eller mindre avancerede udgaver. De fleste motionscykler har indbyggede træningsprogrammer, der sørger for at din træning bliver så optimal som muligt.

Hvis formålet med din træning er at komme i bedre form, og du ikke er vant til at træne, så behøver du ikke købe den dyreste motionscykel. Find en cykel med de muligheder og indstillinger som du ønsker.

Hvis du træner målrettet, så kommer du meget hurtigt i bedre form. Efterhånden som formen bliver bedre, så stiller du også større krav til udstyret. Hvis du gerne vil sikre din investering, kan du overveje at købe en motionscykel af en lidt bedre kvalitet, og med mere avancerede funktioner.

Brug de indbyggede træningsprogrammer

Ved at bruge træningsprogrammerne opnår du en meget varieret træning. Ved at træne varieret opnår du dels mest effektive træning, og dermed den hurtigste fremgang i din form og kondition.

Efter noget tid på motionscyklen, vil du ikke opleve mere fremgang, medmindre du presser dig selv mere. Her er træningsprogrammerne virkelig en god støtte.

Varieret træning sikrer også, at træningen bliver ved med at være inspirerende og sjov.

Spinningcykel til målrettet træning

En spinningcykel er ofte lidt dyrere end en motionscykel, og cyklen er i reglen lavet af mere kraftigt og holdbart materiale.

Spinningcyklen er for dig der allerede er i gang med cykeltræningen, og ønsker en cykel der kan holde til hård og intensiv træning.

Her får du en spinningcykel, som kan sammenlignes med de modeller du finder i fitnesscenteret.

Spar tid ved at træne hjemme

Uanset om du vælger en motionscykel eller en spinningcykel, så er du sikrer mange timers effektiv hjemmetræning.

Du kan hoppe på cyklen og træne, når det passer dig, og du behøver ikke at køre ned i træningscenteret for at cykle.

Nu kan du cykle mens du ser TV, når børnene er lagt i seng, eller når du lige har en halv time til overs.

Se også de øvrige træningsmaskiner til hjemmet

Tjek også de øvrige træningsmaskiner, som f.eks.:

Og se også det store udvalg af træningsudstyr og træningsprogrammer