Home Gym

Forside » Træningsmaskiner » Home Gym

Med en Home Gym maskine, får du så at sige et komplet styrketræningscenter derhjemme. På Home Gym maskinen kan du træne de fleste muskelgrupper, og lave alle de kendte øvelser, som du plejer at lave i træningscenteret. Med et Home Gym kan du lave øvelserne hjemme, og du kan træne når det passer dig.

Artiklen indeholder annonce- og reklamelinks

Læs mere om Home Gyms her

TILBUD
Spar 10016
Odin PRO Multistation 4 Stationer
Pris 79.984
TILBUD
Spar 1127
Adidas Homegym 45 kg
Pris 6.872
TILBUD
Spar 6000
Inspire FT1 Functional Trainer - Multistation
Pris 18.900
Multi 4 ST Multistation
Pris 8.995
Abilica Multi 970 Multistation
Pris 5.995
Inspire Body Lift BL1 Multistation
Pris 9.995
Indlæs flere

Home Gym til effektiv styrketræning

Hvis du vil have mulighed for at lave effektiv styrketræning derhjemme, så er at Home Gym perfekt til dig. Når du har træningsudstyret derhjemme kan du træne når du vil, uden stress og jag. Se alle de kendte mærker som Finnlo, BH-Fitness og Adidas her.

Et Home Gym kombinerer alle de kendte øvelser, og samler alt i ém maskine. I stedet for at investere i mange forskellige maskiner, kan du nøjes med en enkelt, som til gengæld kan det hele.

Her kan du effektivt træne de kendte øvelser som bænkpres, butterfly, træk til nakke og bryst, triceps og biceps, mave, lår og meget mere. Du kan lave utroligt mange øvelser i én og samme maskine.

Træn når du har tid og lyst medegen træningsstation

Den store fordel ved hjemmetræning er, at du ikke er afhængig af træningscenterets åbningstider, og du skal heller ikke bruge kostbar tid på transport frem og tilbage.

Når du træner hjemme kan du selv planlægge hvornår træningen skal foregå. Det kan være det passer dig bedst at træne om morgenen, eller måske sent om aftenen, når der er fred og ro – Du bestemmer.

En anden fordel er, at du ikke behøver at planlægge tiden så stramt. Hvis du lige har en halv time til overs, så kan du kaste dig over dit Home Gym, og udnytte tiden bedst muligt.

Samtidig kan hele familien deles om maskinen, så I virkelig får noget for pengene.

Spar penge og plads med multi-træningsmaskinen

Ved at vælge en træningsmaskine der kombinerer næsten alle former for styrketræning, skal du kun investere i én enkelt maskine. Det er de færreste der har plads til at lave et komplet fitnesscenter, så medmindre du har masser af plads, så er multi-træningsmaskinen ideel.

Selvom et Home Gym ikke er billigt, så er det stadig meget billigere, end hvis du skulle købe flere separate maskiner. Du sparer altså både plads og en masse penge med et Home Gym.

Dernæst er godt grej med til at du kan holde lysten og motivationen til træningen.

Se de fede Homegyms igen

Er du blevet inspireret til at få mere ud af din hjemmetræning?

Så rul op på siden igen, og tjek alle de lækre homegym modeller igen – Se alle Homegyms