Tilbud på løbebånd

Forside » Tilbud på træningsudstyr » Tilbud på løbebånd

Tjek disse løbebånd tilbud, inden du beslutter dig. Her er der nemlig mange penge at spare, og du får virkelig værdi for pengene. Kom i form på et billigt løbebånd hjemme i stuen nu – MEN HUSK – Vent ikke for længe, for de gode tilbud ikke varer evigt.

Artiklen indeholder reklamelinks

Læs mere om løbebånd på tilbud

TILBUD
Spar 1
Titan Life Løbebånd T92
Pris 19.998
TILBUD
Spar 1
Adidas Løbebånd T19
Pris 16.998
TILBUD
Spar 2
Titan Life Løbebånd T63
Pris 8.997
TILBUD
Spar 650
Bodytone DT22W Løbebånd
Pris 12.799
TILBUD
Spar 2
Reebok Løbebånd ZJET 460 m. Bluetooth Sort
Pris 12.997
TILBUD
Spar 5000
Sole F63 løbebånd
Pris 14.900
Indlæs flere

TILBUD PÅ LØBEBÅND NETOP NU

Hjemmetræning har aldrig været mere populært end det er nu. Løbebånd til hjemmebrug er en af de absolutte topscorere, når danskerne skal vælge træningsudstyr. Nu har du muligheden for at købe et godt kvalitetsløbebånd til en særdeles god pris, og begynde at forbrænde kalorier med det samme.

Herover ser du de løbebånd der er på udsalg netop nu, blandt de webshops som Motionsmaskinen.dk samarbejder med. De løbebånd der er på tilbud, strækker sig over hele prisskalaen, og du har mulighed for at gøre et rigtig godt køb.

Tilbuddene ændrer sig løbende, og det er forskelligt, hvilke løbebånd der er på tilbud. Der er dog ikke ualmindeligt at du kan spare op til 30-35%, afhængig af mærke og førpris.

Du er altid velkommen til at vende tilbage og tjekke tilbuddene, men vi ved aldrig hvornår et tilbud ophører, eller hvornår det sidste løbebånd er solgt, så du skal ikke vente for længe med at tage beslutningen – Tjek løbebåndene der er på tilbud netop nu herover, og bestil online allerede i dag.

Tre grunde til at købe et løbebånd på tilbud

Der er en masse gode grunde til at købe på tilbud. Den vigtigste årsag er naturligvis, at du gerne vil spare nogle penge. Og det er præcis hvad du har mulighed for her. De 3 vigtigste grunde vi har valgt her er:

 • Value for money – Her får du virkelig meget for dine sparepenge
 • God investering – Gør et godt køb, og kom i form hjemme i stuen
 • Køb stort – God mulighed for at købe et bånd med ekstra funktioner

Hvem vil ikke gerne kunne prale med et godt køb? Det får du mulighed for, hvis du benytter dig af et af disse tilbud på løbebånd. Samtidig med at du sparer penge, får du nemlig et supergodt, men også et billigt løbebånd.

Når du får løbebåndet hjem, kan du for alvor begynde løbetræningen. Hvad enten du er ny løber, eller du allerede er en garvet maratonløber, kan du få glæde af løbebåndet. Du kan løbetræne i uanset om det står ned i stænger, eller der blæser en orkan udenfor.

En stor fordel ved at vælge et løbebånd på tilbud er, at du har mulighed for at købe en større og mere avanceret model end først planlagt. For de penge du allerede har sat af til investeringen, kan du nemt gå en model eller to op.

Hvilket løbebånd tilbud er det bedste?

Der kommer hele tiden nye tilbud på løbebånd, og derfor kan der ikke peges på det bedste tilbud.

Du skal altid vurdere, hvilket behov du har for at træne, og vælge en model ud fra det. Du skal dog være opmærksom på, at efterhånden som du kommer i bedre form, stiger behovet.

Som nybegynder er det svært at forstå, at du nogensinde skulle få brug for de mere avancerede muligheder, men tro mig – Der går ikke lang tid, før du stiller større krav til træningsmuligheder, og ikke mindst til løbebåndets kvalitet.

Det er derfor altid en god idé at vælge en model der er nummeret mere avanceret, end du har brug for lige nu. Inden længe vil du nemlig få brug for endnu flere løbeprogrammer, og andre avancerede funktioner.

Større og mere avancerede løbebånd fylder mere end de mindre modeller. Hvis størrelsen er vigtig i forhold til den plads, du har til rådighed, så er det naturligvis en vigtig parameter. Du kan eventuelt gå efter modeller, der kan klappes samme og stilles op ad væggen.

Det bedste løbebånd er derfor den model der bedst opfylder dine krav til pris, kvalitet og muligheder.

Hvor meget kan du spare?

De modeller der er på tilbud, svinger utroligt meget, og det er de enkelte webshops, der fastsætter priserne. Derfor er det ikke muligt at sige, præcis hvilken besparelse, du kan opnå.

I skrivende stund er der tilbud på løbebånd i flere prisklasser. Mens jeg skriver her, koster det billigste løbebånd på udsalg 6.495 kr. sat ned fra 9.999 kr. hvilket svarer til en besparelse på ca. 35%. Der er også løbebånd, hvor du kan spare 15-20%, så det kommer helt an på dagen.

Uanset hvilket tilbud du vælger, vil der være adskillige tusinde kroner at spare. Her er det kun dit eget budget og krav til modellen, der sætter begrænsningerne.

Billige demo modeller

Det skal jævnligt at butikkerne sælger ud af deres demomodeller. Disse modeller er ofte løbebånd i den lidt dyrere ende, som har været brugt i et showroom.

Her har du mulighed for at købe et avanceret løbebånd i en god kvalitet, som kun har været brugt til demonstration.  Modellerne sælges som hovedregel med fuld garanti, men her skal du klikke ind på de enkelte demomodeller, for at læse mere om betingelserne.

Demomodeller findes kun i begrænset antal, og ofte er det kun et enkelt løbebånd, der skal sælges. Derfor skal du ikke tænke for længe over tilbuddet, hvis det er en demo kun går efter.

Hvilke mærker kommer på tilbud?

Det er meget forskelligt hvilke mærker eller brands, der er på tilbud i løbet af året. De mærker som de enkelte webshop forhandler er bl.a. løbebånd fra:

 • BH
 • Bodytone
 • Everfit
 • Finnlo
 • inSPORTline
 • Masterfit
 • NordicTrack
 • Odin
 • ProForm
 • Sole
 • Titan

Hvis du går efter et bestemt mærke eller måske endda en særlig model, så bliver du nødt til at holde øje med siden. Det er ikke muligt at forudsige, hvornår tilbuddene kommer. Tilbudssiden opdateres automatisk, så kort tid efter et løbebånd har fået prisen sat ned, vil du kunne se det her på siden.

Hvor køber du løbebånd på udsalg?

Alle de løbebånd og andet træningsudstyr du finder her på Motionsmaskinen.dk, købes online. På den måde kan du sidde i ro og mag og udvælge det løbebånd, du synes bedst om. Hvis du har spørgsmål til løbebåndet, kan de altid kontakte shoppen, hvor båndet sælges.

Når du køber online, bliver løbebåndet leveret direkte til døren. Det fleste shops leverer fragtfrit (tjek shoppens betingelser) i løbet af nogle få dage, så du snart kan komme i gang med træningen.

Er du klar til at komme i gang med løbetræningen?

Som du kan se, er der mange penge at spare ved at købe løbebånd på tilbud. Når først du har fået løbebåndet hjem, så kan du begynde træningen – Det er her, du får gavn af alle de rigtige fordele:

 • Løb er en meget effektiv kalorieforbrænder
 • Inden længe vil du komme i meget bedre form
 • Bukserne og skjorten vil ikke længere stramme på maven
 • Motion giver et kæmpe løft i humøret

Og husk nu – “Summer bodies are made in the winther”. Efter noget tid på løbebåndet, eventuelt kombineret med en effektiv kostomlægning, er du klar til af flashe din nye løberkrop på stranden.

Find løbebånd på tilbud hos Motionsmaskinen.dk

Herover ser du de løbebånd der er på udsalg netop nu, hos de webshops som Motionsmaskinen.dk samarbejder med. Inden du beslutter dig, kan du også tjekke vores side med alle løbebånd – her finder du mange gode priser, også selvom ikke alle modeller er på tilbud lige nu.

Du kan også hoppe ind og se nogle af de mange øvrige tilbud på træningsmaskiner og udstyr, der er samlet her på siden.

Hvis du er på jagt efter andre motionsmaskiner eller andet træningsudstyr, så tag et kig på siderne med træningsmaskiner som motionscykler, romaskiner og crosstrainere.

Alle tilbuddene opdateres så hurtigt som muligt. Ofte går det stærkt med at sælge løbebåndene, så der er risiko for at webshoppen når at sælge et løbebånd, før det bliver registreret her.