Tilbud på crosstrainer

Forside » Tilbud på træningsudstyr » Tilbud på crosstrainer

En crosstrainer er en af de fitnessmaskiner, der sender flest muskelgrupper på arbejde, og samtidig giver god konditionstræning. Nu har du mulighed for at få din egen crosstrainer til hjemmetræning, og endda til en god pris – Tjek de crosstrainer tilbud der er samlet her, og bestil online – direkte hos forhandleren.

Artiklen indeholder reklamelinks

Læs mere om crosstrainere på tilbud

TILBUD
Spar 4000
Masterfit TP500 crosstrainer
Pris 4.995
TILBUD
Spar 5000
XTERRA Free Style 3.9E crosstrainer
Pris 9.999
TILBUD
Spar 9350
NordicTrack C 14.9 crosstrainer Bundle
Pris 15.900
TILBUD
Spar 4025
Bowflex Max Trainer M8i crosstrainer
Pris 16.875
TILBUD
Spar 1500
Abilica WinElip Cruise crosstrainer
Pris 3.999
TILBUD
Spar 6000
Spirit CE800 crosstrainer
Pris 23.900
Indlæs flere

AKTUELLE TILBUD PÅ CROSSTRAINER MASKINER

Motionsmaskiner til hjemmet er blevet utroligt populære. Flere og flere får øjnene op for de mange fordele ved at kunne træne, når tiden og lysten melder sig.

Nu har du mulighed for at købe en billig crosstrainer til hjemmetræning, så du kan træne, når det passer ind i dit daglige program.

Her på siden har Motionsmaskinen.dk samlet en masse aktuelle crosstrainere på tilbud. Det giver dig mulighed for at erhverve en superlækker maskine til langt under den almindelige pris. Tilbuddene er samlet fra en række kendte danske webshop, som lige tilbyder crosstrainere til fordelagtige priser.

Tre fordele ved at købe crosstrainer på tilbud

Danskerne elsker motionsmaskiner på tilbud, og det er naturligvis fordi, vi gerne vil have mere kvalitetsudstyr til færre penge. Der er mange fordele ved at benytte et af tilbuddene her på siden – Her er 3 gode grunde:

 • Få mere for mindre – Opgrader dit udstyr uden at betale mere end planlagt
 • Kvalitet koster mere – Men køber du på tilbud koster bedre kvalitet det samme
 • Træn mere effektivt – En billig crosstrainer giver motion til hele familien

Når du er landet her på siden, er det sikkert fordi, du allerede er på udkig efter en god crosstrainer, og du har sikkert et budget i tankerne. Når du køber på tilbud kan du stikke besparelsen i lommen, eller du kan opgradere til en større model, uden at sprænge budgettet.

Motionsmaskiner i god kvalitet er bedre at træne på, og de holder længere. God kvalitet koster ekstra, men ved at handle på tilbud, kan du købe bedre kvalitet for de samme penge.

En crosstrainer med funktioner som Bluetooth til tilslutning af mobil og tablet, pulsmåling og logning af træningsdata bliver mere tilgængelig, hvis du kan spare 10 – 20 eller måske endda 30% på træningsmaskinen.

Hvilket crosstrainer tilbud er det bedste?

Det bedste crosstrainer tilbud er det tilbud, hvor du får den bedste maskine til dit aktuelle behov. Hvis du har et mindre træningsbehov, eller du er helt ny i træningsverdenen, så vil en crosstrainer til 4-5.000 kr. måske være ideel til dig.

Hvis du er mere erfaren, har større ambitioner eller hvis crosstraineren skal bruges af flere personer, er sagen lidt anderledes. Her et et godt tilbud ensbetydende med, at du finder en semiprofessionel eller professionel model til fornuftige penge.

Når du finder en godt tilbud, så klik ind på den enkelte model, og se om funktioner og features passer til netop dit behov.

Hvor mange penge kan du spare på en crosstrainer?

Det er forskelligt, hvor langt de enkelte webshops sænker priserne. Der kan også være nogle brands, hvor det er muligt at lave bedre tilbud på, end det er på andre.

Der er dog på ingen måde urealistisk at finde en crosstrainer der er sat 20% ned i pris. Du kan også sagtens være heldig at finde modeller, der er sat endnu længere ned.

Hold øje med tilbuddene her på siden, men husk, at de enkelte shops hele tiden regulerer priserne.

Hvilke mærker skal du kigge efter?

Der findes en masse producenter af crosstrainere til hjemmebrug. Nogle af de brands der forhandles af Motionsmaskinen.dk’s samarbejdspartnere er bl.a. crosstrainere fra:

 • Abilica
 • BH
 • Bodytone
 • Finnlo
 • Masterfit
 • NordicTrack
 • Odin
 • Titan

Der findes flere brands end de nævnte. Hvis du er på jagt efter et særligt brand, så hold øje med tilbuddene på siden.

Find en billig crosstrainer hos Motionsmaskinen.dk

Nu har du set de aktuelle tilbud på crosstrainer maskiner, der er netop nu. Udvalget ændrer sig løbende, og er fuldstændig styret af de enkelte webshops udsalg. Inden du beslutter dig, kan du også tjekke vores side med alle crosstrainere – her finder du mange gode priser, også selvom ikke alle modeller er på tilbud lige nu.

Hvis du vil se nogle af de øvrige motionsmaskiner, der er tilbud så tjek også:

Du kan også hoppe ind og se nogle af de mange øvrige tilbud på træningsmaskiner og udstyr, der er samlet her på siden.