Hvorfor bør du købe en god squat rack?

Forside » Sponsorerede indlæg » Hvorfor bør du købe en god squat rack?

Hjemmetræning har mange fordele: Det er belejligt og på lang sigt, sparer du penge på fitnessabonnementer. Men hvad skal du købe, når du begynder at indrette dit eget home-gym? Det er der mange svar på og det afhænger fuldstændig af dine egne mål med træningen, og din egen nuværende fysik.

De fleste anbefaler en kombination af styrke- og konditionstræning, så du holder kredsløbet i gang og samtidig træner dine muskler. Det er vigtigt at huske alle muskelgrupper når du går i gang med styrketræningen. Ved at købe en billig squat rack hos fitnesswebshop.dk, kan du enkelt og nemt træne både bryst, arme, baller og ben!

Køb kun kvalitets fitness udstyr

Når du skal købe fitnessudstyr er det vigtigt at købe udstyr af god kvalitet. Dette er særligt vigtigt for squat racks, fordi sikkerheden skal være i top, så du ikke risikerer skader. Samtidig sikrer du dig også, at dit udstyr kan holde i mange år fremadrettet, hvis du køber udstyr af høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter ny squat rack, og vil sikre dig at sikkerheden er i top, er det en god ide at holde øje med om squat stativet kan forankres i gulvet, om den har spotter arme, j-kroge osv. På den måde sikrer du en sikker trænings oplevelse, både som nybegynder og erfaren træner.

Hvilke øvelser kan du lave på en squat rack?

Selvom navnet antyder at squat racken kun kan bruges til squats, er dette smarte udstyr faktisk perfekt til at træne stort set alle muskelgrupper. Særligt hvis du vælger at tilkøbe udstyr, vil du opdage at mulighederne for træning på en squat rack er næsten uudtømmeligt. Nogle af de øvelser du kan lave på dette udstyr indbefatter naturligvis squats.

Vægtstangen giver dig mulighed for at påføre vægt, så du kan få det maksimale ud af din træning og presse dig selv når du træner baller og lår. Andre øvelser er eksempelvis dips for at træne dine triceps, pull ups for at træne ryg, og bænkpres for at træne bryst.

Hvad bør jeg tilkøbe?

Når du går på udkig efter en ny squat rack er det en god ide at overveje, hvilket tilbehør du kan købe for at optimere din træning, og inkorporere flere øvelser i din rutine, så du kan ramme flere muskelgrupper. Udstyr du kan overveje at tilkøbe er eksempelvis, en træningsbænk og vægte i forskellige kilo.

Hvis du vælger at købe vægte så du for alvor kan opbygge dine muskler, er det en overvejelse værd at investere i et vægtstativ, så dine vægtskiver har et sted de kan stå.

Hvorfor bør du købe en squat rack?

En squat rack er et alsidigt og effektivt stykke træningsudstyr, der kan hjælpe dig med at træne stort set alle muskelgrupper effektivt og sikkert. Samtidig kan du spare en masse plads, fordi du faktisk kun behøver dette ene stykke udstyr til din hjemmetræning.                    

Flere
artikler